Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Ekran Görüntüsü Alınamıyor

22 Ağustos 2023 14:58

İşCep kullanırken Android cihazında ekran görüntüsü alamıyorum. Güvenlik ilkesi sebebiyle ekran görüntüsü alınamıyor hatası çıkıyor. Uygulamayı silip yeniden yüklersem bir iki saat bu sorun tekrar oluşmuyor, fakat mutlaka sonra tekrar geri geliyor. İş Bankası'ndan ricam bu sorunu hızlı şekilde çözmesi.

profile profile profile
29 Ağustos 2023 10:02

İletişime geçmediler, umurlarında değil.

Yorumlar (16)

Serkan
Serkan

Çok amatör bir iş yapmış İş Bankası, simdi başka telefondan çekmem lazım 🤬 screenshot derhal geri gelsin

Nilgün
Nilgün

Yurt dışında bir firma iki kez borçlandırmış. Ekran görüntüsü istediler, alamadım. Masaüstünden gireyim belki alırım dedim, masaüstünden internet bankacılığına girmeme izin vermedi. Yarın şubeye gitmekten başka çarem kalmadı.

Cemal
Cemal

Bundan 1 veya 2 ay önceye kadar ekran görüntüsü alınıyordu da şimdimi güvenlik sorunu oldu bu zamana kadar güvenlik sorunu yoktu da şimdimi oldu sayın yetkili kart borcu, kira, telefon elektrik, su, aidadat, internet gibi ödemeleri yapıyor ve her yaptığım ödemenin ekran görüntüsünü alıp borçlarımı takip ediyordum şu an yapamıyorum tekrar bu konuyu inceler bir çözüme ulaştırırsınız lütfen teşekkürler

Fuat
Fuat

Tarih 01-05-2025 hâlâ sorun devam ediyor. Demek ki ilgilenen yok. Ekranı siyah Moda geçir diyor yapıyorum yine ekran görüntüsü alamıyorum Sanırım bu bankaya ait bir sorun bu. Sebebini merak ediyorum açıkçası

Vedat
Vedat

Tam bir komedi. Acilen düzeltin şunu!

Yusuf
Yusuf

İşin ilginç tarafı şifre ile giriş yapmadığım halde yine ekran görüntüsü alamıyorum. Bir an önce düzeltin şunu!

Metin
Metin

Ekran görüntüsü gerekiyor sorun yaşıyorum anlam veremiyorum neden insanlar bir çözüm aramak için yazmak zorunda kalıyor. Bunlar bu sorunu neden çözmüyorlar birileri uyarmaz zorunda kalsınlar diye mi

Hakan
Hakan

Bende de yeni fark ettim bu durumu. Müşteri temsilcisini aradım, güvenlik sebebiyle dedi. Bende telefonumdan, şifremi girerek açtığım hesap bilgilerimin ekran görüntüsünden size ne. Ben şifremle açtıktan sonra, ekranımda olan şeyin görüntüsünü alırım, paramı millete gösteririm, hatta canlı yayın açarım hey millet bakın ne kadar param var derim. Size ne. Bu yaptığınız uygulama güvenliğime nasıl bir katkıda bulunuyor açıklar mısınız dedim. Öncesinde neydi, şimdi ne oldu dedim. Cevap yok. Hanımefendi bu uygulamaya kısıtlama deni. Güvenlikle alakası yok. Ben derhal eski haline getirilmesini istiyorum dedim ama bir şey çıkacağını zannetmiyorum.

Ercan
Ercan

Eski İş Bankası ruhu bitmiş. Sürekli sorun çıkarıyorlar.

Leyla
Leyla

Az önce aradım güvenlik sebebiyle böyle yapılmış yani elimizdeki telefon dan hesabımızın borcumuzun falan filan durumunu telefon çekemeyip sürekli iş cebi açıp bakacağız veya bu devirde bir defter tutup ona yazacağız son derece trajikomik bir durum, iş bankasının bu uygulamasından kesinlikle şikayetçiyim ama onlar hiç oralı değil...

Ünal
Ünal

Ya arkadaşlar ben de ekran görüntüsü alamıyorum mobil bankacılıktan neden ya böyle sorunlar yaşıyoruz ben onu anlamıyorum ya

Halit
Halit

Bu sorunu bir an önce çözmeliler. Ne saçma bir şey. Neyin güvenliği, zaten programa girerken şifrelerle giriyorsun, girdikten sonra içerideki benim hesabımın ekran görüntüsünü almam da ne gibi bir güvenip sorun olabilir.

Orçun
Orçun

Dün ekran resmi almaya çalıştım, güvenlik sebebi ile alınamıyordu. Bugün saat 18:00 gibi denedim, ekran görüntüsü alabildim. 2 saat geçti, saat 20:00 gibi tekrar denedim, yine alamıyorum ekran görüntüsünü. Birkaç aydır bu sorun devam ediyor. İşCep, ekran resmi alınarak gelir gider durumunun takibinin müşterileri için ne kadar önemli olduğunun farkında değil gibi.

Selin
Selin

Evet bende bugün fark ettim; bu hiç iyi olmadı. Umarım sorun en kısa zamanda giderilir.

Ahmet

Evet ben de uğraştım. Android telefon olmuyor.

Ayhan
Ayhan

Bizde de aynı olay ama başka telefonda alınabiliyor sanırım bizim kullandığımız telefon ile alakalı bir durum

İşCep Uygulamasında Ekran Görüntüsü Alamama Sorunu

11 Temmuz 2025 10:38

Android Cihazlarda İş Bankası Uygulamasında Ekran Görüntüsü Kısıtlaması Sorunu

25 Ağustos 2025 18:36
Ela sonucu yetersiz buldu

Android Cihazlarda Ekran Görüntüsü Engeline Son Verilsin!

11 Mayıs 2025 14:32

İş Bankası Kategorileri