İş Bankası Bankanın Güvenlik Açığı Ve Müşteri Mağduriyeti

08 Ekim 2024 11:50

Ağustos ayında, telefonumun sistemine izinsiz erişim sağlanarak, ana param sanal kart oluşturularak başka bir hesaba aktarılmış ve tüm ana hesabımdaki para GPay adlı bir sitede harcanmıştır. Bankanıza durumu bildirdik ve harcama itirazında bulunduk. Bir süre sonra para iade edildi, ancak daha sonra bankanız bu itirazı kabul etmeyerek iade edilen tutarı geri aldı. Sebep olarak kart şifresinin doğru girilmiş olması gösterildi. Ben bu banka hesabımla hiçbir yerden çipli veya temassız ödeme yapmadım ve şifremi kimseyle paylaşmadım. Harcama itirazımın reddedilmesinin nedeni dolandırıcının şifremi doğru girmesi olarak gösterildi. Ben 3. Kişilerle şifremi paylaşmadım. Bankanıza güvenerek paramı emanet ediyorum, ancak karşılaştığım durum bu. Dolandırıcı sizin sisteminizi aşarak hesabımdan para çekmiş ve sanal kart oluşturmuş. Biz müşteri hizmetlerine ulaşırken birçok soruya yanıt vermek zorunda kalıyoruz, sizin sisteminize nasıl bu kadar kolay girilebiliyor? Banka olarak bizi korumanız gerekirken kenara çekiliyorsunuz. Paramız size emanetti, emanete böyle mi davranıyorsunuz? Açıklama ve paramın iadesini talep ediyorum.

Nurettin
Nurettin

Çok geçmiş olsunnasıl telefonunuza giriş yaptılar ki?

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Yapılan Yüksek Tutarli Kart Harcamalarının İadesini Talep Ediyorum

19 Ekim 2025 12:01

04 Haziran 2024 11:50
is-bankasi-kk-harcama-itirazi-surecinde-cozumcul-degil-2.pdf
is-bankasi-kk-harcama-itirazi-surecinde-cozumcul-degil-1.pdf

13 Mayıs 2025 22:10
Haberimiz Olmadan Oluşturulan Sanal Karttan Yapılan Harcama İçin Sorumlu Tutulduk

İş Bankası Kategorileri