Hesap Kapatma Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti

04 Aralık 2024 11:39

Uzun süredir İş Bankası mobil kanalı kullanıyordum. Son aylarda yapmış olduğum kripto işlemleri sebebiyle arkadaşlarım ve benim aramda bir süre belirli bir para alışverişi gerçekleşti. Bu nedenle hesap hacmim büyüdü. Yaklaşık iki hafta önce Binance TR'ye yaklaşık 100 dolarlık bir para aktarım emri verdim. Sonrasında mobil bankacılık kanallarımızdan yararlanmak için şubenize başvurunuz hatası almaya başladım. Hata kodu 1980382. Daha sonrasında en yakın şubeye gidip durumu anlattım. Asıl şubeme bir dilekçe yolladım ve açılmasını talep ettim ancak reddedildi. Tekrar gidip içeride kalan parayı başkasına virman yoluyla aktarmak istedim ancak o da reddedildi. Şu an parayı çekmem isteniyor ve hesabımın kapanacağı söylendi. Adli sicil kaydı olan biriyle para aktarımı yapmış olabileceğim bu yüzden inceleme sonucuna göre açılacağı söyleniyor. Ben mağdurum yapmış olduğum yasadışı hiçbir durum yok para alışverişi yaptığım kişilerin de aynı şekilde. İş bankasının gerekirse incelemeyi hızlandırmasını ve İş Bankası hesabımın açılmasını istiyorum. Neden kapatıldığına dair hiçbir şey öğrenemedim. Kimse bilgi vermiyor.

Yorumlar (11)

Mutlu
Mutlu

Son durum nedir aynısı bende var

Anıl
Anıl

Benim de hesabım kapatıldı parama bloke koydular bunu nasıl halledebilirim

Derdo

Nasıl oldu kral hal oldu mu süreç nasıl işliyor?

Onur

Gelişme yok umudu kestim.

Can

Mail attım ertesi gün öğleye düzeldi

Can

T. C. Kimlik no ile beraber kapanış saati ve durumu anlattım diğer gün öğle 12 gibi açıldı

Hamza
Hamza

Kral maile ne yazdın ve nereye attın

Derdo

Maili nereye ve nasıl atın kardeşim yardımcı olur musun bize de aynı hatayımı yaşadın sende

Can

Herhangi bir çözüme ulaştı mı acaba sorunla alakalı ne dendi ve çözüme ulaşması ne kadar sürdü

Hayır

Yiğit
Yiğit

Sen nasıl hallrttin sende de olduysa bende de aynı sorun var

Fethi sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Dijital Bankacılık Kanallarımızdan Yararlanmak İçin Şubeye Başvurun

24 Temmuz 2023 10:09
İş Bankası Dijital Bankacılık Kanallarımızdan Yararlanmak İçin Şubeye Başvurun
Devran sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Hesabım Kapandı Ama İçinde Kalan Miktarı Geri Vermiyorlar

27 Ekim 2023 02:52
Emir sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 22:13

İş Bankası Kategorileri