Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri ING Bank Müşteri Temsilcisi Tavırları.

Kayseri ING Bank Müşteri Temsilcisi Tavırları.
Hatice
18 Eylül 2024 16:37

18/09/24 tarihinde ING Bank'a gidip babamın kredisini ödemek istedim. Sıra almamı söyledi güvenlik, sonra sıram geldi. Müşteri temsilcisi buradan bu işlemi gerçekleştiremediklerini dile getirdi. Bankamatikten yapacakmışım, elime bir referans numarası verdi. Dedim ki yalnız iki kredi var, bunların tutarlarını öğrenebilir miyim? Ona göre yatıracağım. Size bilgi veremeyiz dedi. Zaten ilgilenmek bile istemedi, insanın yüzüne bakmadan konuşmalar filan. Daha sonra bankamatikten kredinin birini tutarını bilmeden yatırdım, diğerini de yatırdım. İşlem iptal deyip parayı geri vermedi. Tekrar bayanın yanına gittim, söylediğinde hesaba geçmiş para dedi. Dedim ki hanımefendi bana müşteri numarasını ve şifresini verin, ben mobil cepten yapayım. Size veremem dedi. Dedim ki babam bana vekaletname verdi, bankalarda bütün işlemleri yapabiliyorum. Anladım, işim var, sizinle ilgilenemem şu an deyip direkt masadan kalkıp gitti. Böyle bir şey olabilir mi ya? Koca ING Bank'sınız, kredimizi bile ödeyemiyoruz, azarlanıyoruz. Konuşurken insanı kale almıyorlar. Bir daha ne kartınızı ne de sizinle alakalı hiçbir işlem yapmam, çevreme de yaptırmam.

18 Eylül 2024 16:45 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba Hatice Y., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Teşekkürler.

19 Eylül 2024 13:35

Konuyla ilgili sizi aradık ulaşamadık. Müsait olduğunuz zamanı iletebilirseniz tekrar arayabiliriz. İyi günler dileriz.

Armağan
09 Kasım 2024 15:02
ING Bankası'nda Hesap Açma Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Kredi Erken Ödeme

Filiz
07 Ağustos 2024 05:14
ING Bank Kredi Erken Ödeme
Hüsnü sonuçtan çok memnun

Hüsnü
15 Aralık 2023 17:48
"Teşekkürler"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Eylül 2023 16:27