Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

ING İnsanları Mağdur Ediyor

Oğuzhan
31 Temmuz 2024 16:45

ING bankasının 5.000 taksitli ek hesap kampanyası için üye oldum. Üye olduktan sonra red verdiler. Müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri ise adınıza 20.000 TL ek hesap çıktığını beyan etti. Şubeyle görüşün dedi. ING Maslak şubesiyle telefonla görüştüm. Bana dalga geçer gibi mobil bankacılıktan ek hesap başvurusunun nasıl yapıldığını anlattı. Sonra biz sizi arayacağız diyerek telefonu kapattı. Böyle bir bankacılık zihniyeti olamaz. İnsanlara umut dağıtıp sonra bahaneler üretmeyin. Siz o sitenizde kampanya adı altında böyle bir reklam yapıyorsan o reklama uymak zorundasınız. O reklamda ayrıntılar bile yok. İnsanları bankanıza umut verip kayıt ettiriyorsunuz. Sonrasında ise bahaneler üreterek kampanya da vaat ettiğinizi ne veriyorsunuz ne de üyelik siliyorsunuz. Bu banka insanları mağdur ediyor

31 Temmuz 2024 17:24 (Şikayetten 38 dakika sonra)
31 Temmuz 2024 17:30

2660467 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
28 Ocak 2024 11:13
Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2023 17:37
"Şikayetvar platformu sayesinde problemime çözüm üretildi. Teşekkürler ederim. İngbank Güneşli şubesi Seda hanıma'da ayrıca teşekkür ederim. O şubenin kaos ortamında elinden geleni yapmaya çalıştı."
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
30 Nisan 2024 14:17
ING Bankası Emeklilik Promosyonu
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
04 Şubat 2025 17:32
ING Bankası Promosyon Ödeme Sorunu
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

ING Bankası'ndan Sebepsiz Kredi Kartı Reddi

Hakkı