Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

ING Bankası'ndan Sebepsiz Kredi Kartı Reddi

Hakkı
19 Aralık 2024 09:53

ING bankasından mobil üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunuyorum ancak red ediliyor. Maaş bordrosu bankada mevcut, kredi puanım düşük değil, takibe giren, geciken borç gibi bir durumum yok, başka bankadan sadece bir tane çok düşük limitli bir kredi kartım olmasına rağmen banka red veriyor. Diğer bankalar hemen onaylayıp gönderme imkanı veriyorken ING bankası red ediyor. Müşteri hizmetlerine neden red edildiğini sorduğunuzda hiçbir şekilde bilgi verilmiyor. Banka olarak eğer red ediyorsan bunun sebebini sunmak zorundasın. Sebep sunamıyor çünkü vermemesi için hiçbir neden yok. İnsanları 2000 TL Bonus veya 25.000 TL ile faizsiz taksitli nakit avans fırsatı diyerek müşteri olup kredi kartı vermek üzerine reklam yapıyor ancak müşteri olduğunuzda size kredi kartını vermiyor ve sebebini de açıklayamıyor.

25 Aralık 2024 16:03

Bankanızdan kredi kullandım. Maaş bordrom 53800 TL olarak bankanızda mevcut. Turuncu ekstrada Premium müşterinizim. Kredi notum yüksek, borcumda gecikme vs. Bugüne kadar hiç yaşamadım. Kredi kartı kullanımım yüksek ve ödemelerim düzenli. Maaş bankam 300 bin tl, Yapı Kredi 190 bin tl kredi kartı teklifi sunuyor kabul etmedim ve kartlarımı kapattım. Sadece bir tane kredi kartım var onunda limiti 15 bin tl. Sizin bankanızdan kredi kartı başvurusunda bulundum ve vermiş olduğunuz limit 15 bin tl. Artırım talebinde bulunduğumda ise olumsuz cevaplanıyor. 75 bin tl destek hesap tanımladınız tarafıma onu kapattım. 75 bin tl destek hesap limiti verebilen bir banka neden 50 bin TL'lik limit artışıma olumlu yanıt veremiyor? Aylık gelirimin dört katına kadar yasal olarak limit tanımlanabilirken neden 15 bin tl ile kısıtlıyorsunuz? Diğer bankalar verebiliyorken siz neden veremiyorsunuz? Sebebini de müşteri hizmetleriniz açıklayamıyor. Kredi kartı değerlendirmelerindeki kriterlerden hiçbirinden olumsuz bir durumum da yok. Öyle olsa diğer bankalarda yüksek limit veremezdi. Yeni müşterilerinize sunduğunuz faizsiz 25 bin tl lik taksitli nakit avans kampanyanızdan faydalanmamız için limit artışını onaylamadığınızı düşünüyorum. Çünkü kredi kartı limitinin sadece yüzde 25'i kadar taksitli nakit avans kullanılabiliyor. Hem müşteriniz oluyoruz hem olumsuz hiçbir durum yok gelirim belgeli ama artırım olumsuz sonuçlanıyor. Burada bankanızla ilgili bir problem olduğu açıkça belli oluyor. Kart limitimin artırılmasını talep ediyorum.

19 Aralık 2024 09:57 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Muhsin C., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

19 Aralık 2024 10:52

Konuyla ilgili sizi aradık ulaşamadık. Talebinizle ilgili işlemleriniz tamamlandı. İyi günler dileriz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
28 Ocak 2024 11:13

Bedia
04 Mart 2024 10:36
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

ING Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans Vermiyor.

Yasin
03 Mart 2024 00:14
ING Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans Vermiyor.
Özgenur sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Yenı Müşterilere Özel Kredi Başvurusu Reddi Hakkında

Özgenur