Alaeddin sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Mobil Fatura Sorgulama Veya Ödeme Üst Sınırı Hak Kısıtlaması.

17 Temmuz 2023 15:04

ING Bank Fatura sorgulama veya ödeme sınırlandırma baskısı sorunsalı.
Haksız uygulama, konuyla ilgi bilgilendirme yapılmaması, ve sizi zorlamak adına "otomatik ödeme talimatını kabul etmeniz dayatması".
ING Mobil uygulama üzerinden aylık fatura sorgulama limitim üst sınıra ulaşmış yazısı beliriyor. Müşteri hizmetlerini aradım, bizim yapabileceğimiz bir şey yok BDDK yapıyor denildi.
"Otomatik ödeme talimatı vermek zorundasınız" dediler. Yani banka bana zorla otomatik ödemeyi dayatmaya çalışıyor.
Biraz araştırınca başka bankalarda aynı sorunu yaşayan müşteriler de şikayette bulunmuşlar, bir süre sonra sorun çözülmüş. Ben kendi isteğimle fatura ödeme yapamayacaksam ING mobil banka ne işe yarayacak, Ayrıca bu yasa saçma. Kullanma özgürlüğü kısıtlanıyor resmen.
1- isteğimin dışında, kullanım hakkım iznim olmadan engellendi.
2- Bu yanlış uygulamanıza maruz kalacağımıza dair bilgilendirilmedim.
3- Bu yanlış uygulamanıza maruz bırakılmak adına; ING Bank müşterisi olarak "şu kadar gün fatura sorgulama veya ödeme hakkınız kaldı uyarısı almadık.
4- Bu yanlış ve haksız uygulamanızdaki hak kısıtlaması sorununuzu ivedilikle düzeltmenizi istiyorum.
5- Üç aydır faturalarımı başka bankalardan ödemek zorunda bırakıldım. Müşteriyi zorlayarak, mağdur ederek " Otomatik ödeme talimatına" mecbur edilmesi durumu pek ahlaki değildir.
6- "Fatura sorgulama veya ödeme üst sınırı ile ilgili" bana ait olduğu varsayılan dokümanın, bankanızda 6 yıldır kayıtlı bulunan e-postama gönderilmesini rica ediyorum ve bekliyorum.
7- altı yıldır ING Bank vadeli, vadesiz, menkul. Eski bir müşterisiydim, bundan sonraki süreçte ING bankla çalışmayı olumlu görmüyorum.

17 Temmuz 2023 15:08 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba Alaeddin G., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

17 Temmuz 2023 15:17
17 Temmuz 2023 16:57

Bu yaptığınız ve söylediğiniz cevaptaki güvenlik sebebi, benim güvenliğimi olumsuz etkiliyor, verdiğiniz yanıt, sorunu düzeltmek amacı taşımayıp, müşteriyi oyalamak ve yanıltma amaçlıdır. Mağdur durumum halen devam ediyor. Söz konusu, şahsımla ilgili Fatura üst sınır bilgisini, yazı dokümanı olarak ve resmi belge niteliğinde e-postama göndermenizi bekliyorum. Bu belge ve kanıt şahsıma acilen lazım.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
26 Şubat 2024 20:38
ING Bank Fatura Sorgulama Veya Ödeme Sınırlandırma Baskısı
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
02 Ocak 2024 12:55
ING Fatura Sorgulama Ve Ödeme Uyarısı?

Burcu
02 Ağustos 2023 04:55

Cumhur
13 Haziran 2023 18:56
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
06 Şubat 2024 21:34