Ruken sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 16:25

ING'nin TÜRMOB ® ile yapılan anlaşmasına göre ücretli çalışan malı müşavirler için 50.000,00.-TL'ye kadar 1,99 faiz oranıyla 24 aya varan taksitli ihtiyaç kredisi paketi hazırlamış ancak başvuru yaptığımda en son aşamada şube ile görüşün diyor şubeyi arıyorum KOBİ yi arayın diyor. KOBİ destek 850 2220464'ü aradım. Vergi levhanız yoksa geçerli değil diyor. TÜRMOB dan gelen linki tıkladığımda çalışanlara özel diye yazıyor dedim görüntüyü h*************@ing.com.tr'ye atmam söylendi. Onu da yaptım hala dönüş yok. Aynı kampanya Temmuz da da yapıldı. O zaman da aynı sıkıntı oldu. Bursa FSM'ye gittim KOBİ'ye gitmeniz lazım dedim oraya gittim vergi levhası olmadan olmaz dedi. Yine aynı sıkıntı Çalışan malı müşavire kredi verilmiyorsa açık açık söylensin. Bağımlı çalışana veriyoruz diyerek vergi levhası olmadan olmaz demeleri kadar saçma bir şey duymadım.

11 Ağustos 2023 16:45 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Ruken S., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Teşekkürler.

12 Ağustos 2023 16:40

Hala dönen olmadı

16 Ağustos 2023 18:13

İlgili kampanyadan vergi levhanız olması halinde yararlanabiliyorsunuz. Vergi levhanızla birlikte size en yakın şubemizden destek alabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

17 Ağustos 2023 08:13
ING 1,99 İle TÜRMOB Üyesi Sigortalı Malı Müşavirlere Kredi Kampanyası

Ücretli çalışan bir insanın vergi levhası olmaz SGK sı olur ve bir işverene bağlı olur. Ücretli çalışan malı müşavirlere de uygun kredi veriyoruz deyip vergi levhası istemek mantıksız. Koskoca bankada bunu bilen kimse yok mu böyle kampanya yapıyorsunuz. Rica ederim kampanya adını düzeltin insanları yanıltmayın

Mehtap
Mehtap

Merhaba, Aynı sorunu ben de yaşadım. Ücretli çalışan birinin vergi levhası olmaz. Şaka gibi.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 10:49

ING Bank'ın Kredi Başvuru Sürecindeki Aksaklıklar

Fatih
28 Kasım 2024 21:02
ING Bank'ın Kredi Başvuru Sürecindeki Aksaklıklar
Aslan sonuçtan çok memnun

Aslan
15 Eylül 2023 22:48
"Öncelikle Çok teşekkür Ederim Kredi İşlemlerim Onaylandı ve Tamamlandı. Ergin Yıldırım Beyefendi Büyük Özen ve Gayret Gösterdi. Bankanızın Böyle Yetenekli Bilgili ve Nazik Personelleri Olduğu İçin Çok Şanslısınız. 15 Yıllık ING Müşterisi Olarak Beni Yanıltmadığınız İçin Çok teşekkür Ederim."

ING Kategorileri