İsa sonuçtan hiç memnun değil

ING TÜRMOB İle Anlaşmalı Taşıt Kredisi 1 Haftadır Cevap Alamadım

14 Mart 2024 23:01

ING Bank, TÜRMOB'a özel olarak malı müşavirlere uygun kredi teklifi hazırladığını belirterek sürekli bilgilendirme mesajları gönderiyor. Bu kredi teklifini değerlendirmek üzere bankanın internet sitesi üzerinden araç kredisi başvurusunda bulundum. Bir hafta geçti; aldığım araç için araba bayisine kredi ile ilgili hiçbir cevap veremedim. Bu süreç bu kadar zor olmamalı. TÜRMOB ile anlaşmanız olduğunu söylüyorsunuz. Mali müşavir olarak, beş adet gayrimenkul, emekli maaşı, ticari ve kira gelirlerim var ve Findeks notum 1780. Bana bu krediyi kullandırmak bu kadar zor olmamalı. Peki, neden bu kredinin reklamını bu kadar fazla yaptınız?

15 Mart 2024 08:50 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba İsa Ü., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız internet sitesinde yer alan Talep/iletişim Formu üzerinden iletebilirsiniz. Teşekkürler.

15 Mart 2024 09:22

Merhaba Cevabınız için teşekkür. Ancak ben zaten bu türden muğlak cevaplar aldığım için şikayet oluşturdum. Bana bugün saat 16 ya kadar sizin kredi talebinizi ret ettik veya talebiniz kabul edildi şeklinde cevap verilmesini bekliyorum. Bugüne kadar kullandığım kredilerde yaptığım kredi müracaatları bir günde sonuçlandı.

15 Mart 2024 10:31

Konuyla ilgili ekiplerimiz sizinle iletişine geçti. İyi günler dileriz.

ING Bank'ın Kredi Başvuru Sürecindeki Aksaklıklar

20 Şubat 2024 12:45
Aslan sonuçtan çok memnun

Aslan
15 Eylül 2023 22:48
"Öncelikle Çok teşekkür Ederim Kredi İşlemlerim Onaylandı ve Tamamlandı. Ergin Yıldırım Beyefendi Büyük Özen ve Gayret Gösterdi. Bankanızın Böyle Yetenekli Bilgili ve Nazik Personelleri Olduğu İçin Çok Şanslısınız. 15 Yıllık ING Müşterisi Olarak Beni Yanıltmadığınız İçin Çok teşekkür Ederim."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 10:49

ING Bank Kampanyaları İle Tüm Malı Müşavirler İle Alay Ediyorlar