Metin sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus PC'de Güç Arızası Ve Servis Sorunu

Metin
24 Ocak 2024 20:18

8 ay önce Vatan Computer Forum İstanbul şubesinden HP Victus oyun PC aldım, fiyatı 17.999 TL idi. 3 ay içinde güç arızası meydana geldi ve teknik servisten bir çözüm üretilmedi. 5. ayda değişim talebi yaptım, kabul edildi fakat aynı ürünün olmadığı, iade işlemi yapabileceklerini ve 5 ay önceki fiyattan kupon vereceklerini söylediler. Kabul etmedim. Günlük enflasyonun olduğu bir ülkede, bilgisayarımın şu anki fiyatı 30 bin TL'ye yaklaşmış durumda. Yardım istiyorum, fakat ilgilenmiyorlar. Üstelik Tüketici Hakları'na şikayet edebileceğimi belirtiyorlar; ben de şikayet ettim ve 2 aydır dönüş bekliyorum. Bir daha bu markayla alışveriş yapmayacağım.

31 Ocak 2024 18:16

8 ay önce Vatan Bilgisayar Forum İstanbul şubesinden HP Victus oyun PC aldım, fiyatı 17.999 TL idi. 3 ay içinde güç arızası meydana geldi ve teknik servisten bir çözüm üretilmedi. 5. Ayda değişim talebi yaptım, kabul edildi fakat aynı ürünün olmadığı, iade işlemi yapabileceklerini ve 5 ay önceki fiyattan kupon vereceklerini söylediler. Kabul etmedim. Günlük enflasyonun olduğu bir ülkede, bilgisayarımın şu anki fiyatı 30 bin tl'ye yaklaşmış durumda. Yardım istiyorum, fakat ilgilenmiyorlar. Üstelik Tüketici Hakları'na şikayet edebileceğimi belirtiyorlar; ben de şikayet ettim ve 2 aydır dönüş bekliyorum. Bir daha bu markayla alışveriş yapmayacağım.

31 Ocak 2024 18:15

Hala dönüş yapılmadı maillerime cevap verilmiyor

25 Ocak 2024 11:22 (Şikayetten 15 saat sonra)
Metin
03 Şubat 2024 09:27

Herhangi bir geri dönüş yapılmadı seri numarasını istediniz verdim sonra bir daha cevap vermediniz

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
13 Ağustos 2024 14:02

Bilal
29 Temmuz 2024 15:19
A.furkan sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus Oyun Bilgisayarında Erken Arıza Ve Değişim Talebi

A.furkan