Ramazan sonuçtan çok memnun

HP Victus Bilgisayarım Açılmıyor

19 Ocak 2024 09:09

Merhabalar, 4 ay önce HP markalı bir HP Victus 7Z596EA 16-S0031NT AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX 3050 6GB 16.1 inç özelliklerine sahip laptop satın aldım. Ancak bu sabah bilgisayarı açmaya çalıştığımda bilgisayar açılmadı; şarjı bitmiş olabilir diye düşündüm. Şarja takıp birkaç kez daha denedim fakat yine açılmadı. Zaten geçen günlerde Steam üzerinden video izlerken ekranda garip bir durum fark etmiştim. Bu durum sadece Steam'de bir kez meydana geldiği için uygulamadan kaynaklı olduğunu düşünüp önemsemedim. Ama bugün bilgisayar hiç açılmıyor ve üstelik sınav haftasındayım; notlarım ve tüm önemli dosyalarım bilgisayarın içinde. Oyun oynamadığım halde donanımı daha iyi olduğu için oyuncu bilgisayarı tercih etmiştim. Ancak yeni alınmış olmasına rağmen bu tür bir sorunla karşılaşmak gerçekten üzücü. İki gün sonra sınavım var ve notlarım bilgisayarda kalmış durumda; bu da ayrı bir problem. Arkadaşlarımın Casper, MSI gibi markalara ait daha eski oyuncu laptopları sorunsuz çalışırken, sadece benimki bu tür bir problemle karşılaştı. Acilen sorunun çözülmesi için tarafıma ulaşılmasını bekliyorum.

04 Nisan 2024 22:56

HP Victus Gaming Laptop 16 bilgisayarım kaç gündür mavi ekranda;

Recovery Your PC/Device needs to be repaired The Boot Configuration Data file doesn't contain valid information for an operating system. File: \bcd Error code: 0xc0000098 You'll need to use recovery tools. If you don't have any installation media (like a disc or USB device), contact your PC administrator or PC/Device manufacturer.

Yazıyor ve ne açabiliyorum ne sıfırlayabiliyorum. İnternet üzerinden HP yardım ve desteğe bir türlü ulaşamadım acilen dönüş yapılmasını bekliyorum.

Ek
Ek
19 Ocak 2024 09:34
HP Victus Bilgisayarım Açılmıyor

Merhaba bu attığım videoda ise yukarıda bahsettiğim ekran sorunu

19 Ocak 2024 10:40

Merhabalar az önce bilgisayar açıldı bir ekran geldi cmos falan yazıyordu restart computer falan yazıyordu ENTER'A tıklayınca açıldı

19 Ocak 2024 11:48 (Şikayetten 2 saat sonra)
19 Ocak 2024 11:58

Sorunum kendiliğinden çözüldü fakat yine de arayıp ilgilendikleri için teşekkür ederim hem müşteri hizmetlerine hem de teknik destek ekibine.

HP Victus Oyun Bilgisayarı Açılmama Sorunu Ve Garanti Kapsamında Çözüm Talebi

Serra
21 Temmuz 2025 13:31
HP Victus Oyun Bilgisayarı Açılmama Sorunu Ve Garanti Kapsamında Çözüm Talebi
hp-victus-oyun-bilgisayari-acilmama-sorunu-ve-garanti-kapsaminda-cozum-talebi-2.jpg
Ahmet sonuçtan çok memnun

HP Victus Gaming 16: Sürekli Yeniden Başlatma Ve Destek Sorunları

Ahmet
25 Kasım 2024 22:49
"İlgilenen tüm yetkili arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, son derece ilgili davrandılar ve sorunun giderilmesi sürecinde sürekli irtibat sağlayıp bilgi verdiler. Sorun giderildi ve ürün hızlıca tarafıma gönderildi."

Murat
15 Eylül 2023 21:37