Ahmet sonuçtan çok memnun

HP Victus Gaming 16: Sürekli Yeniden Başlatma Ve Destek Sorunları

25 Kasım 2024 22:49
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“İlgilenen tüm yetkili arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, son derece ilgili davrandılar ve sorunun giderilmesi sürecinde sürekli irtibat sağlayıp bilgi verdiler. Sorun giderildi ve ürün hızlıca tarafıma gönderildi.”

Kullandığım bilgisayar HP Victus Gaming 16. Yaklaşık 1 aydan fazladır. Durduk yere ekran ve klavye ışıkları hızlı hızlı açılıp kapanıyor ve bir süre geçtikten sonra kendiliğinden yeniden başlatılıyordu. HP desteğe ulaşmak istediğim zaman ise yarım yamalak ve geç cevap veren bir yapay zeka botu ile konuşabiliyordum. Bana bazı diagnostics testler yaptırttı ve çözülmediği zaman ise format atmamı söyledi. Gerçek bir temsilci ile görüşme fırsatım dahi olmadı. Daha sonra forumlara baktığımda ise Bios güncellemesi olabileceğini öğrendim. Bunu denediğimde ise sorunu kısa bir süreliğine olsa çözdüğümü düşündüm. HP'nin kendi uygulamasından güncelleme gelip gelmediğine baktım. HP Omen Hub uygulamasına güncelleme gelmişti. Güncellemeyi yapıp yeniden başlattım ve yine çözdüğümü sandım. Ama bugün laptop tamamıyla kapandı ve aç/kapa tuşu işe yaramıyor, şarj ışığı hariç hiçbir hayat ibaresi yok. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum, araştırıyorum karıştırıyorum ama hiçbir şekilde müdahale edemiyorum çünkü ekrana en ufak bir yazı veya Bios menüsü bile gelmiyor, fanlar dönmüyor sadece şarjın gösterildiği LED ışık yanıyor.
Laptopu alalı henüz bir yıl bile olmamışken böyle bir arıza ile karşılaşmak hayal kırıklığı. İrtibat sağlayamamak, ilgili kişilere ulaşamıyor olmak da cabası. Bu markayı tercih edip onca para verip almışız, karşılığı bu olmamalı gerçekten. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini yetkililerden talep ediyorum.

26 Kasım 2024 17:42 (Şikayetten 18 saat sonra)
26 Kasım 2024 18:59

Şikayetim sonrası ivedi şekilde tarafıma ulaşan HP müşteri temsilcisine çok teşekkür ediyorum. Uzaktan destek çözüm önerileri cihazda işe yaramayınca servis onarımı için gerekli kayıtlar oluşturularak kargo işlemleri başlatıldı ve sonrasında gönderim sağladım. Umarım cihazın sorunları en kısa sürede çözülerek elime ulaşacaktır. İlgilenenlere tekrar teşekkür ederim

01 Ocak 16:21

Süleyman

Hangi teknik servise yolladınız benimde aynı sorunum var

Süleyman

Merhabalar ürününüzü geri teslim aldınız mı aldıysanız sorunlar devam etmekte mi

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

HP Bilgisayar Arızası Sonrası Uzun Onarım Süresi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Alperen
03 Haziran 17:41
hp-bilgisayar-arizasi-sonrasi-uzun-onarim-suresi-ve-yetersiz-musteri-destegi-1.jpg

HP Victus Gaming Laptopta Sürekli Kapanan Ekran Ve Şarj Sorunu Yaşıyorum

Yunus