M. Ali sonucu yetersiz buldu

HP Servis Sürecinde Yaşanan Uzun Gecikmeler Ve Müşteri Mağduriyeti

HP Servis Sürecinde Yaşanan Uzun Gecikmeler Ve Müşteri Mağduriyeti
10 Ekim 2024 12:02

HP victus gaming laptop 15 cihazımı ( 5CD2418G8P kayıt numaralı) 03.09.2024 tarihinde bakım ve temizlik için yetkili servisi verdim. Cihazımı yetkili servise verirken hiçbir sorun yoktu. Ama yetkili servis garanti kapsamında cihazımın anakartını ve kamera değişimi istemiş ve bunun için parça istemiş.
30.09.2024 tarihine kadar yetkili servis cihazımı yapamadı ve 20 günlük süreyi aştığı için cihazımın yeni bir cihazla değişimi istedim.
Bunun üzerine 03.09.2024 tarihinde benimle iletişime geçen HP genel koordinatörü H**** Hanım değişim için bana yeni cihazlar araştırıp döneceğini ve 1 hafta içinde onay formu göndereceğini söyledi.
Şu an 1 hafta (10.10.2024) oldu ve cihaz teklif edilmedi, onay formu gönderilmedi.
HP tam olarak insanları mağdur ediyor. Genel koordinatör H**** Hanımın bir an önce sorunu çözmesi lazım. Fakat 7 gün olmasına rağmen hiçbir şekilde tekrar mail atmadı.
37 gündür cihazım elimde yok HP gibi bir markanın bunu bilmesine rağmen hızlı bir şekilde sorun çözme yoluna başvurmuyor. Hem 1 buçuk yıllık cihazımın anakartını değişimini isteyip hem de cihaz değişimi yapmıyor. Üstelik cihaz değişimi onaylanınca 4 hafta daha yeni cihazın gelmesini bekleyeceğim.
HP laptop alırken çok düşünmek gerekiyor. Tüm bu süreç bunu gösteriyor.
Genel Koordinatör H**** Hanım benimle yeni cihaz gönderimi için, benim laptopuma eşit özelliklerde yeni cihaz özelliklerini ve onay formunu göndermez ise en kısa sürede yasal sürece başvuracağım.

10 Ekim 2024 14:40

Genel koordinatörün cihaz değişimi için benimle iletişime geçtiği ilk tarih 03.10.2024.

11 Ekim 2024 13:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Ekim 2024 15:22

Benimle halen iletişime geçilmedi.

12 Ekim 2024 10:03

HP Müşteri Temsilcisi halen bana ulaşmadı

14 Ekim 2024 17:02

Bugün (14.10.2024) HP genel koordinatörü benimle iletişime geçti. Yeni cihaz siparişi oluşturuldu. 4-6 hafta içinde yeni cihazın geleceği hakkında bilgilendirildim. Cihaz geldiğinde tekrardan gelişme ekleyip yeniden değerlendirmede bulunacağım.

21 Kasım 2024 11:26

09.11.2024 tarihinde yeni laptopumu teslim aldım. Süreç tam 2 ay sürdü. Yinede yeni bilgisayar için HP yetkililerine ve teknik personele teşekkür ederim.

Süha sonuçtan memnun

Süha
17 Ocak 2025 18:51
"Büşra Kutluca Hanımefendiye teşekkürlerimi iletiyorum çok ilgili ve şeffaf süreç yürütüyor mükemmel bir insan bulunduğu konumu hak eden nadir simgelerden bence."
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

HP Garanti Mağduriyeti Ve Müşteri İlişkilerinin Umursamaz Tavrı

Sinan
25 Eylül 2024 17:50
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

HP Bilgisayarımın Onarımı Eksik Yapıldı Değişim Talebim Reddedildi

Oğuz
02 Haziran 2025 22:06

Muhammet
18 Ekim 2025 23:36
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

HP Vıctus Gaming Laptop Ve HP Müşteri Hizmetleri

Aşkın