Erhan sonuçtan hiç memnun değil

HP Garanti Mağduriyeti Azami Süreyi Aştı

Erhan
22 Mart 2024 17:32

Cihazı alalı neredeyse 3 4 ay oldu. HP'nin kendi uygulaması üzerinden Bios güncellemesi yaptım ve daha sonra cihaz arızalandı. Garanti kapsamında 28.02.2024 tarihinde HP victus cihazımı servis tamiri amaçlı yurt içi kargoya teslim ettim. 1 Mart tarihinde cihaz İstanbul HP servisine ulaştı. Ve yurt dışından parça teminatı olacağına dair geri bildirim gönderildi. Tahmini parça teminatı 18 Nisan 2024 tarihi gözüküyor. Aktif olarak günümüzde her yerde kullanılması zorunlu olan cihazım olmadan ne yapabilirim? HP garanti belgesinde azami tamir süresi 20 gün olarak belirtiliyor. Ve azami tamir süresi aşıldığı takdirde malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini satıcıdan talep edebilir. Tabiri yer alıyor.''Satıcı tüketicinin talebini reddedemez. '' ibaresi de bulunuyor.''Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur. '' ifadesi de bulunuyor. 29 Şubat tarihinde servise ulaşan cihazım 1 Mart tarihinde onarıma başladı. Bugün 21 Mart itibariyle azami tamir süresini fazlası ile aşmış bulunuyor. Henüz teslim edilen cihazım olmadığı haricinde tekrar kontrol ettiğim zaman hala bir güncelleme gözükmüyor. Parça temini tahminen 18.04.2024 gözüküyor. Mağduriyet duyduğum için hakkım olan yeni cihaz talebinde bulunuyorum. Aksi takdirde hukuki olarak bir yola başvuracağım.

25 Mart 2024 12:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Remzi
29 Mayıs 2025 01:28
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
12 Kasım 2024 13:34
"Bu şikayet kaydından sonra tarafıma ulaşan arkadaş (yanlış hatırlamıyorsam Rabia Hanım.), sorunumuzun çözümü için onarım merkezinden bir cihaz gönderilebileceğini paylaştı ve birkaç gün içinde cihaz tarafıma ulaştı, sorunum çözüldü. Bu tarz sorunlarda bu şekilde ara çözümlerle sorun giderilebiliyormuş, bunu anladık. Bu çözüm için bana ulaşan arkadaşa/ekibe çok teşekkür ederim. Şikayet sürecine gerek kalmadan bu çözüm önerisini sunmadıkları için de markaya sitem etmeden de geçemeyeceğim."
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

HP Garanti Mağduriyeti Ve Müşteri İlişkilerinin Umursamaz Tavrı

Sinan
25 Eylül 2024 17:50
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

HP Vıctus Gaming Laptop Ve HP Müşteri Hizmetleri

Aşkın