Zaferi sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Servis Yok Hakikaten Yok

Hoover Servis Yok Hakikaten Yok
06 Mart 2024 10:05

Hoover markasının bulaşık makinesini hata ederek aldım ve servis tarafından yaşadığım sorunlar bitmek bilmedi. İnternetten satın aldığım ürünün kurulumu için tam bir ay uğraştıktan sonra, nihayet kurulum gerçekleşti. 'Lamba yandı, tamam' dedi. Taşınma işlemi bittiğinde makineyi çalıştırmak istedik, ancak durmadan alarm çalmaya başladı.

Servisin zulmü yalan değil, resmen bir ay sonra ancak gelebildiler ve pompanın bozuk olduğunu söylediler. 'Klorak bozmuş' dediler. Ancak kardeşim, klorak falan kullanılmadı; bu makine hiç çalışmadı. 'Al götür, eğer kloraksa ben öderim' dedim, ama bu sefer taktik değişti. Bana, prizle birlikte kireç önleyici bir aparat almadığım takdirde garantinin dışında kalacağımı, 1800 TL ödemem gerektiğini söylediler.

'Zaten götüremem' dedi. 'Senin voltajın düşük, suyun kireçli' gibi bir sürü bahane sıraladılar. Müşteri hizmetlerini arayıp bu ürünleri almak zorunda olup olmadığımı sordum, onlar da 'hayır, almak zorunda değilsiniz' demediler. Aralarında ne tür bir protokol varsa, ben bu ürünleri almadım ve o da makineyi geri almadı. Yaklaşık 50 müşteri hizmetleri görüşmesinin ardından hala makine evde ve çalışmıyor. Ne arayan var ne soran.

Elimde hiç ama hiç çalışmamış, arızalı ve sahibi olmayan bir makine var. Bu da bana ders olsun. Hoover servisinin tutumunu asla unutmam. Dünya bir günlük değil.

06 Mart 2024 10:34 (Şikayetten 29 dakika sonra)
06 Mart 2024 12:09

Şirketlerde misyon vizyon olur buyurun göreve var diyorsanız

06 Mart 2024 12:10

Dertten başka bir şey almadım kurtulamıyorum ama kırarken video çekip muhakkak size ileteceğim

06 Mart 2024 12:11

Aklı baki olan şikayet var bakmadan ürün almaz

08 Mart 2024 15:46

Şu olayı okuyan Sayın tüketici başına dert istiyorsan al da gör nasıl sevi yesiz bir olayın içine giriliyor

18 Nisan 2024 18:03

Bugün 17 Nisan hala yoklar baktım batmamıslarda hala Türkiye'de satış yapıyorlar oka beddua nereye gidiyor anlamadım

Çağla
26 Mart 11:47