Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Marka Servis Sıkıntısı

Hoover Marka Servis Sıkıntısı
16 Ocak 2024 19:47

Hoover marka bulaşık makinesinin sepetindeki asansör arızalandı. Kendi internet sitesinden bir yetkili servisi arayarak şikayetimi belirttim. Teknik servis ile defalarca görüşüp marka, model, seri numarasından sorunlu olan parçaya ait resimleri iletmeme rağmen, kendileri gelip servis ücreti alıp hiçbir işlem yapmadan ayrıldılar. Birkaç gün içinde tekrar gelip parça getireceklerini ve sorunun çözüleceğini belirtmelerine rağmen, bir hafta boyunca arayıp bilgi almaya çalıştım. Sonunda aldığım cevap, parçanın mevcut olmadığı ve fabrikadan da temin edilemediği yönündeydi. Cihazım 2-3 yıllık. Hoover müşteri hizmetlerini aradığımda ise farklı bir yetkili servisle görüşmem gerektiğini söyleyip yardımcı olmadılar. Farklı bir servisi aradığımda ise onlar da 10 gün sonra ancak bir cevap verebildiler. Bulaşık makinem var ama bulaşıkları neredeyse 1 aydır elde yıkıyorum. Hoover ürününü aldığıma pişman oldum.

17 Ocak 2024 08:59 (Şikayetten 13 saat sonra)
18 Ocak 2024 11:52

Henüz tarafınızdan dönüş sağlanmadı. Teknik servis de sizden dönüş yapılmadığı için bilgi veremediklerini paylaştı en son. Ne kadar beklemem lazım? 1 yılı geçecek mi mesela?

22 Ocak 2024 12:50

Kardeşim beni ne zaman arayacaksınız? Arayacağız dediniz aramadınız bile, sorun yaşıyorum diyorum zerre umrunuzda değilim. Bu mu müşterinize verdiğiniz değer?

Salih
10 Nisan 20:17
Hoover Bulaşık Makinesi Servis Skandalı: Müşteri Mağduriyeti

17 Temmuz 2023 11:14
Hoover Kusurlu Bulaşık Makinesi
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
22 Şubat 18:27
hoover-bulasik-makinesi-hayal-kirikligi-ve-iade-sorunu-5.pdf
hoover-bulasik-makinesi-hayal-kirikligi-ve-iade-sorunu-3.pdf
hoover-bulasik-makinesi-hayal-kirikligi-ve-iade-sorunu-2.pdf
hoover-bulasik-makinesi-hayal-kirikligi-ve-iade-sorunu-1.pdf
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
21 Şubat 2024 16:37