Umut sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 14:11

Temu uygulamasından aldığım ürünler maalesef Hepsijet kargo firmasına verilmiş. Ürünlerimi kargo firması gümrükten teslim aldıktan sonra mahalle, sokak ve numara yazmasına rağmen adres eksikliği diyerek kargoyu iade etmişler. Kesinlikle bir arama yok, mail yok; kafalarına göre iade etmişler. Şans eseri kontrol edeyim ne durumda diye bakarken gördüm. Şubeye girdiği gün iade etmişler. Arıyorum, diyorum ki ürünü iade etmeyin. Ben gelip teslim alayım. Maalesef ürün iadeye düştüğü için teslim edemeyiz, ürün geri gidecek diyorlar. Gideceği yer Çin, sanki yan sokağa gidecek. Dünyanın vergisini ödedim bu ürünler için ama çalışanların sorumsuzluğu yüzünden hem ödediğim para hem de ürünlerim geri gidiyor. Bir an önce bu konuyla ilgili işlem yapılmasını talep ediyorum.

22 Temmuz 2024 14:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

22 Temmuz 2024 14:31

Ürünüm inşallah Çine gitmeden dönüş yaparsınız.

24 Temmuz 2024 13:26

Ürünüm adresime tekrardan geleceği bildirildi. Adreste olmama rağmen adresinize uğradık size ulaşamadık dedikler. Halbuki ben 24 saat o adresteyim

24 Temmuz 2024 14:01
hepsijet-kargo-firmasinin-adres-eksikligi-nedeniyle-iade-sorunu-2.jpg
hepsijet-kargo-firmasinin-adres-eksikligi-nedeniyle-iade-sorunu-1.jpg

Müşteri temsilcisi adresime 2 defa geldiklerini ama ulaşamayınca 3. İade ettiklerini belirtti fakat 24.07.2024 tarihinde 10:33 saatinde şubeye giren kargo nasıl oluyor da aynı gün içinde olmasına rağmen 3. Gün doldu sayılıp iade ediliyor ve adresime 2 kere geliniyor ben o adresteyim hiçbir yere gitmiyorum. Üstüne şube aynı gün içinde gelen ürünü ulaşılamadı diyerek 1 saat sonra ürünü transfer aracına yükleyerek iade ediyor. Gerçekten rezalet bir çalışan ekibine sahip bir kargo bir daha kesinlikle çalışmayacağım bir firma. Ürünüm bana teslim edilmez ise hem basın üzerinden hem de hukuki işlemler üzerinden gerekeni yapacağım. Hepsijet

24 Temmuz 2024 14:02

01 Temmuz 2024 13:48
Hepsijet Çalışanı Yüzünden Mağdur Oldum
Eda sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 13:36
"Teşekkür ediyorum Zehra hanım"
Hepsijet Kargoyu Bana Getirmek Yerine Çin'e Geri Gönderdi
Hepsijet Kargoyu Bana Getirmek Yerine Çin'e Geri Gönderdi