17 Kasım 2023 16:28

7 Kasım'da Hepsijet isimli kargo firmasına kargom verildi ve teslim tarihi Hepsijet'te 9 Kasım, Hepsiburada'da 10 Kasım olarak belirlendi. 9 Kasım 00.35te İzmir Sancaktepe TM Merkezine geldi. 13 Kasım'a kadar bekledikten sonra kargo hareket etmeyince müşteri hizmetlerini aradım. Kargo barkod numarasının yanlış ya da hatalı olduğu söylendi ve aciliyetimin iletileceği söylendi. Hiçbir şey değişmeyince 15 Kasım da Şikayetvar'a şikayetimi yazdım. Ertesi gün uyandığımda kargo takibinin kaybolduğu yeniden hesaplanacağının 1-3 saat süreceği yazıyordu. Bugün 2. Gün ve hala yeniden hesaplanma sürecinde. Müşteri hizmetlerini aradım kargo takip numaram olmadığı için sipariş numaramı verdim. Ne müşteri hizmetleri ne de ben kargoma ulaşabiliyorum. Şikayet kaydımı oluşturduktan sonra telefonu kapattı. Bir yere varmayacağını fark ettim. Hepsiburada'ya girip kargoda iptal etmek istedim. Direkt olarak kargo iptalim reddedildi ve elinize ulaştıktan sonra iade işlemlerini başlatabilirsiniz dendi. Ben şu an ne kargoma ulaşabiliyorum ne de paramı geri alabiliyorum. Allah aşkına artık yardım edin.

17 Kasım 2023 16:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

17 Kasım 2023 17:24

Tarafınızdan arandım ve kargonun incelemede olduğu söylendi. Kargo incelemesi bitince satıcıya geri gönderilecekmiş. Yani bunu daha önce belirtip keşke beni bu kadar mağdur etmeseydiniz ama her neyse olan oldu konu kapanmıştır.

İsmail
İsmail

Allah sabır versin çok zor, bir daha mı tövbe

Canberk sonuçtan hiç memnun değil

Canberk
25 Aralık 2024 21:47
Gizem sonuçtan memnun değil

07 Kasım 2024 11:18
hepsijet-kargo-ile-iade-surecinde-yasanan-sorunlar-1.docx
Kübra sonuçtan çok memnun

Kübra
23 Ekim 2024 16:57
"İlk başta çok uğraşmama rağmen şubedeki ilgilenenler çok yardımcı oldu. Birkaç kez arayarak bilgilendirme yaptı ve özürlerini ilettiler. Kargomu teslim ettiler. Bir daha böyle şeylerin olmaması adına eğer spesifik bir bilgi gerekiyorsa kargo firma tarafından alınmadan bilgi talep edilmesi ya da eksikse kabul edilmemesi gerekir. Umarım bu konuda iyileştirici bir adım atılır. Teşekkürler..."

hepsiJET Kategorileri