Nida sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2023 16:40
Nida'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu beni arayıp açıklayarak çözdüler. Çantayı tekrar istediğimde çok kısa sürede elime ulaştı.”

Hepsiburada'nın kurumsal bir firma olmasına güvenerek yurt dışından iki ürün sipariş verdim. İkisi de gümrüğe takılacak ürünler değildi birisi termos birisi de çantaydı. Yaklaşık 10-12 gün bekledikten sonra iki ürünüm de gümrük sürecinde kaldığını öğrendim. Normal şartlarda da yurt dışından alışveriş yapan biriyim ve hiç gümrük sorunu yaşamamıştım. Ürünlerin neden elime ulaşmadığını anlamadım. Ve bu tür olayların sürekli yaşandığını gözlemledim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

26 Kasım 2023 16:45 (Şikayetten 4 dakika sonra)

27 Kasım 2023 14:45
Nida
Nida
03 Aralık 2023 12:57

Şeyma
Şeyma

Merhaba gümrükte kalan ürün mü size ulaştı acaba yeni mi sipariş verdiniz aynı sorunu yaşıyorum şu anda gümrükte kaldı yazısı düştü. Ürünlerimi istiyorum ne yapmalıyım

11 Temmuz 2024 13:45
Hepsiburada Yurt Dışı Ürün Gümrük İşlemleri Devam Ediyor Sıkıntısı