Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Yarın Kapında Teslimatlı Kargo 3 Gün Sonra Ulaştırılıyor

Oğuzhan
03 Haziran 2023 19:58

Yarın Kapında Teslimatlı kargo ile gönderilecek olan ürünün 3 gün sonra ulaştırılmasının hiçbir anlamı yok. Sipariş numarası 694165767. Cuma öğlen 13:00'da sipariş verilen bu ürün 16:00'dan önce sipariş verilmesine rağmen ancak cumartesi kargoya teslim edilebildi. Pazar günü de dağıtım olmamasıyla pazartesi ulaştırılacağı söylendi. Pazar günü ben gidip dağıtım merkezinden kendim alayım dediğimde de bu şekilde yardımcı olamayız dendi. Müşterisini yanıltma üzerine politika izleyen Hepsiburada'dan sipariş verirken iki kez düşünmekte fayda var. Ben çok pişman oldum.

03 Haziran 2023 20:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

05 Haziran 2023 11:13

Merhaba Oğuzhan Bey, Talebinizle ilgili görüşme sağlamak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 813917457 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 20:32
Hepsiburada Siparişimi Teslim Edemiyor
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 12:44

06 Ağustos 2023 19:14