Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Ürünümü Göndermeyerek Mağdur Ediyor

21 Eylül 2023 20:24

Hepsiburada'dan aldığım Redmi Note 12 Pro cihazım Hepsijet kargosu ile gönderildi. Ürünümü kargo çalışanı evimin kapısının önüne bırakıp gitti. Tüm gün evdeydim, kapı çalmadı, beni telefonla aramadılar. Ben saatler sonra telefonuma gelen ürünümüz teslim edildi bildirimi ile olayı öğrendim. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm, hemen çözeceklerini belirttiler. On gündür bu olay devam ediyor. Her gün telefon açıyorum, mail atıyorum, uygulama üzerinden bildirimde bulunuyorum, yetkili birim size dönecek deyip özür diliyorlar ama sonuç yok.

Paramla rezil oldum ve sorumlusu Hepsiburada. Benim ürünümü acilen yeni bir şekilde gönderip araştırmaya devam edecekleri yerde, olayı araştırıp sonuçlanana kadar beni bekletmeyi seçen Hepsiburada'dan şikayetçiyim. Kurumsal bir firma değil de mahalle esnafı gibi davrandılar. Yazıklar olsun.

21 Eylül 2023 20:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Eylül 2023 14:11
Zeynep
Zeynep
23 Eylül 2023 17:51

Hep aynı cümleler "ilgili birimlere iletildi en kısa sürede dönüş yapılacaktır " sonuç koskoca bir hiç. İlettiniz de ne oldu mağduriyetim giderildi mi hayır. Aynı noktadayım ne ürünümü gönderiyorsunuz ne para iadesi. Yazıklar olsun Hepsiburada ya.

08 Temmuz 2023 00:58

04 Haziran 2023 22:55

30 Ağustos 2023 10:17
Hepsiburada Doğum Günü Hediyesini Söz Verdiği Günde Getirmedi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 19:43
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 00:13
Hepsijet Kuryenin Üslupsuz Ve Sorumsuz Davranışları