Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Sipariş İptali Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Hepsiburada Sipariş İptali Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
23 Kasım 2024 00:27

Hepsiburada dan 4 Kasım 2024 tarihinde 3 al 2 öde kampanyasından 3 adet tuvalet kağıdı aldım. Benden sonra aynı üründen sipariş veren is arkadaşımın siparişi teslim edildi fakat benim siparişim haftalarca bekletilip 2 gün önce isteğim dışında iptal edildi ve paramı iade ettiler. Defalarca müşteri hizmetlerine bildirdim şikayette bulundum, sorunu çözmelerini siparişimi göndermelerini istedim. Bana sundukları çözüm tekrar sipariş verin oldu. Aynı fiyattan alabilir miyim diye sorduğumda su an satış fiyatından alabilirsiniz deniyor. Beni mağdur ettiler. Haftalarca bekletip kendi kendilerine siparişi iptal ettiler. Çok ayıp. Koskoca kurumsal şirket bunu nasıl yapar. Bir müşterisini kaybetti.

23 Kasım 2024 00:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Kasım 2024 16:45

Merhaba, müşteri hizmetlerinizde çalışan arkadaşlarınız asla yardımcı olmadı olmuyor. En az 5 müşteri temsilcisiyle aynı konu hakkında görüştüm. Bana sunduğu tekrar sipariş verin önerisi çok yanlış. İndirimden aldığım urunu şimdiki fiyatıyla almamı önerdi. Ben ürünlerin tarafıma gönderiminin sağlanmasını mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Benden sonra sipariş veren kişinin siparişini teslim edip benim siparişimi iptal etmeniz çok ayıp. Tekrar ediyorum müşteri temsilcileriniz asla isini düzgün yapmıyor. Çözüm önerileri tamamen müşteriyi mağdur ediyor.

26 Kasım 2024 13:08

Merhaba Sezen Hanım, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 621517807 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

26 Kasım 2024 13:18
hepsiburada-siparis-iptali-ve-musteri-hizmetleri-sorunu-1.jpg

Hala çözüm yok. Sadece şikayeti yanıtladık demek için verilmiş otomatik cevaplar. Günlerdir stoğunuzda olan, benden sonra sipariş edenlere bile teslim edilen indirimden aldığım ürünü neden benim isteğim dışında iptal ettiğinizi soruyorum. Hala bana talebiniz cevaplandı diyorsunuz. Kopyala yapıştır cevaplar.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 11:23
Hepsiburada'da Sipariş İptali Engeli Ve Uzayan Teslimat Süresi
Hepsiburada'da Sipariş İptali Engeli Ve Uzayan Teslimat Süresi
Arzu sonuçtan çok memnun

13 Temmuz 2023 13:09
"Şikayeti yazmamın hemen ardından Hepsiburada ekibi benimle iletişime geçti ve mağduriyetimin giderilmesini sağladı. Teşekkürler"
Hepsiburada KDV Artışı Öncesi Alınan Ürünlerde İptal
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 21:36
Yanlış Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 18:55
Hepsiburada'da İptal Edilen Sipariş Ve Geciken İade Süreci