Emine sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Hediye Kuponlarını Kullanamama

16 Nisan 2024 12:41

Merhaba, 27.03.2024 tarihinde Setcard Flexlife uygulaması üzerinden Hepsiburada hediye kuponu satın aldım. Seçenekler arasında 100 TL ve 500 TL değerinde kuponlar olduğu için 100 TL'lik kupondan 12 adet, 500 TL'lik kupondan ise 1 adet seçtim. Ancak Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmaya çalıştığımda, 'sadece Hepsiburada'nın satıcı olduğu ürünleri alabilirsiniz' uyarısıyla karşılaştım. Hepsiburada'nın satıcısı olduğu ürünlerin çok kısıtlı olması durumunu kabul etsem bile, bir işlemde en fazla bir kupon kullanılabiliyormuş. Yani elimdeki toplam 13 kupon için, ihtiyacım olmayan 13 farklı ürün satın almam gerekiyor. Hepsiburada'yı arayarak kuponların iadesi için talepte bulundum; ancak bu sefer de kuponlar geçersiz hale geldi ve kullanılamaz duruma geldi. Hepsiburada ve Flexlife ile ayrı ayrı görüşmeler yaptım; ancak herhangi bir çözüm üretemeyeceklerini belirttiler. Kurumsal olarak çalışan bu iki şirketin müşterisini bu şekilde mağdur etmesi kurumsallık anlayışına uygun değildir. Kullanamadığım 1700 TL değerindeki kuponlar için mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Emine B*****

hepsiburada-hediye-kuponlarini-kullanamama-1.docx
16 Nisan 2024 12:45 (Şikayetten 4 dakika sonra)

16 Nisan 2024 15:26

Merhaba Emine Hanım, İletişim numaranız üzerinden sizi aradık ancak hattınızın meşgul olması sebebi ile ulaşım sağlayamadık Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 991502437 numaralı kayıt oluşturulmuş olup en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Emine
Emine
19 Nisan 2024 14:43

Kupon birleştirme talep ettim ama yapmadılar. Mağduriyetim çözümlenmedi

Ilyas sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 23:50

23 Kasım 2024 12:02
Çağrı sonuçtan çok memnun

Çağrı
24 Kasım 2023 23:21
"Hızlı bir şekilde çözüm sağladıkları için teşekkür ederim"

03 Mart 2025 10:31
Hediye Çeki Kullanımında Yanıltıcı Bilgilendirme