Blockq sonuçtan memnun değil

27 Mayıs 2024 19:34

Ben bir süredir Hepsiburada kullanıyorum. Hepsiburada hesabından "çıkış yap" dedikten bir süre sonra tekrar girmek istedim, fakat tüm bilgilerimi düzgün bir şekilde girsem de (ben telefon numarası ile giriyordum) hiçbir şekilde girilmiyordu ve bir hata kodu yazıyordu:"r1f2w3s4c556"ve yaklaşık bir saattir hiçbir şekilde hesabıma giremiyorum.

Normalde başka bir cihazda hesap oluşturmuştum, ve orada gayet güzel bir şekilde alışverişlerimi sağlayabiliyordum. Ve aynı o cihazda 2 adet sipariş vermiştim. Bunlar benim ilk siparişlerimdi. Aksi halde hesabıma giriş sağlayamadığım için siparişlerimin iptal edilmesinden korkuyorum. Lütfen ama lütfen bu sorunun düzeltilmesini talep ediyorum. En kısa sürede, saygılarımla.

27 Mayıs 2024 19:16
hepsiburada-hata-kodu-sorunu-2.jpg
hepsiburada-hata-kodu-sorunu-1.jpg

Aldığım ürünler:

27 Mayıs 2024 19:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Mayıs 2024 07:51

Sorun üstüne sorun. Gerçekten bıktım artık. Şimdi de eski siparişimi oluşturdum hesabın bilgilerini girerek tekrar o hesaba girdim fakat hiçbir siparişim gözükmüyordu. Ve Hepsiburada'nın numaram üzerine atmış olduğu mesajlar kısmındaki linklerin tümüne de bassam: "siparişiniz bulunmamaktadır, şu anda sipariş vermek için çok iyi bir an! "yazısı ile karşılaştım. Önceki vermiş olduğum siparişler için bankadan para çekildi. Ve şu anda bana atılan mesaj doğrultusunda ürünler kargoya verildiğinde bana bir mesaj geleceği yazıyordu fakat bunca süredir hiçbir mesaj gönderilmedi genelde Hepsiburada'dan hep mesaj gelirdi gerekli gereksiz. Lütfen bu soruna da bir göz atın aşağıda atmış olduğum videoda kanıtı var. Aksi halde siparişlerimin iptal edilmiş olmasından korkuyorum. Hatta bir ürün 29 Mayıs, bir ürün ise 8 Haziran'da geleceği yazıyordu. Bu sorun düzeltilmezse Hepsiburada uygulaması yerine başka uygulamalar kullanmayı düşüneceğim. Saygılarımla.#Hepsiburada

28 Mayıs 2024 11:26
28 Mayıs 2024 18:25

Birkaç kere aramışsınız, telefonumu evde bırakmıştım. Fakat yarın saat 12.3p'da eğer sizin için de sorun olmazsa benim numaramı arayabilirsiniz. Hala aynı hesaba girince hiçbir siparişim gözükmüyor. Bir de size 2 şey sormak istiyorum lütfen bunları cevapsız bırakmayın; 1) hesabımda (bu hesapta vermiştim siparişi) görünmediği için siparişlerim iptal mi oldu? 2) siparişi dün vermiştim, siparişiniz alındı diye telefon numarama mesaj gelmişti, siparişi vermemin üstünden bir gün geçti fakat siparişiniz kargoya verildi diye bir mesaj almadım fakat siparişim Perşembe günü gelecek. Yoksa yarın mı kargoya verilecek de bana mesaj atacaklar yoksa hiçbir zaman kargoya verilmeyecek ve hiçbir zaman bana mesaj atılmayacak mı? Çünkü siparişlerim "Hepsiburada/siparişlerim"bölümünde hiçbir şekilde gözükmüyor. Ve banka kartından para çekildiği için siparişimin alınması gerekiyor. Zaten sipariş iptal olsa bile numaram üzerine atılacak olan bir mesaj olması da gerekir. İnşallah sorumu cevapsız bırakmazsınız. Ve yarın saat 12.30'da ararsanız sevinirim (bu konu hakkında daha fazla size bilgi verebilmem için ve ©️ sizin bana yardımcı olabilmeniz için) Saygılarımla.#Hepsiburada

Hepsiburada Hesabına Giriş Sorunu Ve Sipariş Mağduriyeti

30 Eylül 2025 23:01