Kapanan İş Yerine Yüksek Faiz Şoku

05 Kasım 2024 13:24

Merhabalar. 2023 mayıs ayında esnaf kefalet aracılığı ile Halkbank üzerinden esnaf kredisi kullandım 500 bin tl. Aralık ayında iş yerini kapamak zorunda kaldık. 6 aylık ödeme planımız var ve o şekilde ödeme yapıyorduk. Taksit yaklaştığı için bankaya gidip taksit tutarımı öğrenmek istediğimde 80-90 bin arası olması gereken taksidimin 187 bin tl olduğu söylendi. Sebebini sorduğumda iş yerinizi kapatmışsınız ve %17.5 olan faiz oranınız %58 olarak değişti dediler. Krediyi kapatırsam 600 bine yakın bir ödeme yapacağım söylendi oysaki anapara borcum 400 bin. Bana hiçbir tebligat göndermeden bu şekilde faizi bu şekilde artırabilir mi? İş yerini kapatmış insana darbe vurmak ne kadar doğrudur. Bir an önce bu yanlıştan dönüp mağduriyetin giderilmesi gerekiyor

05 Kasım 2024 13:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Kasım 2024 14:07

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Zeki
Zeki

Sonuç alabildiniz mi yazarsanız sevinirim

Faiz Oranı Şoku: İş Yeri Kapanışı Sonrası Beklenmedik Artış

Kadircan