Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Mobil Uygulama Yurt Dışı Erişim Sorunu

07 Ağustos 2024 15:51

Halkbank mobil uygulamasına yurt dışında giriş yapamıyorum. Mobil veri açılması bekleniyor. Diğer banka uygulamalarıma rahatlıkla giriş yapabiliyorken neden Halkbank'ta bu problemi yaşıyorum? Ödemelerim var ve kontrol etmek zorundayım. Lütfen bu mobil veri engeline acil bir çözüm? Aksi takdirde iptal etmek zorunda kalacağım.

07 Ağustos 2024 16:07 (Şikayetten 16 dakika sonra)

07 Ağustos 2024 16:16

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

08 Ağustos 2024 11:04

Hangi bilgilendirmeyi yaptınız acaba? Bundan başka bir bilgilendirme göremedim. Size zaten arayarak ulaşabilsem mobil veri sorununu da otomatik olarak aşmış olurdum değil mi? Bu kadar çağ dışı bir banka problemi görmedim.

Betül

Kesinlikle. Çağrı merkezindeki görevli öğretildiği gibi hep aynı şeyi tekrarlayınca şikayet kaydı oluşturdum. Belki daha yetkili aklı başında biri inceler diye ama kayda dönüş şubenize gidin şeklinde oldu.

Betül

Ben de yurt dışında kullanamıyorum ve söylenen TR sim kartım takılı olmadan giriş yapamayacağım yönünde. TR ye ye gelip şubeden numara değiştirin diyorlar dalga geçer gibi

Özlem

Benim kartım telefona takılı kod falan alıyorum. Ama mobil veri saçmalığını aşamadım hiçbir dönüş alamadım ve bu geri kalmışlık sadece bu bankada var. Türkiye'ye gelir gelmez ilk işim kapatmak olacak.

Yurt Dışında Halkbank Mobil Erişim Sorunu Ve Şifre Blokesi

03 Mayıs 2025 03:30
Yurt Dışında Halkbank Mobil Erişim Sorunu Ve Şifre Blokesi

02 Şubat 2025 01:29
Halkbank Mobil Uygulama Erişim Sorunu Ve Hayal Kırıklığı
Betül sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 14:41
Halkbank Mobil Uygulamasına Giriş Yapılamıyor