Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Haberim Olmadan İşlem Yaptı

Halkbank Haberim Olmadan İşlem Yaptı
05 Haziran 2024 14:14

Halkbank ın Niğde merkez şubesinden haberim ve onayım olmadan kredi kartı başvurusu yapılmış ve onaylanmamış.
03.06.2024 saat 12:29 da ;
Değerli müşterimiz, Bankamız politikaları gereği kredi kartı başvurunuz uygun bulunmamıştır. Halkbank B016.
Halkbank bana mesaj attı.
04.06.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım. Yardımcı olmadılar. Niğde merkez şubeyi aradım telefonu açmadılar.
Halkbank'nın benim onayım olmadan kredi kartı için yaptıkları işlemi kabul etmiyorum. Şikayetçiyim. Findeks notuma etkisi var ise, derhal revize edilmesini talep ediyorum.
2 tane bankadan kredi kartım var. Bana limit artışı için onay veriyorlar.

05 Haziran 2024 14:57 (Şikayetten 42 dakika sonra)

05 Haziran 2024 17:47
05 Haziran 2024 23:10

Beni Niğde şubesinden arayan kişi hiçbir konuda yardımcı olmadı. Konudan dahi haberi yokmuş. Bakıp dönüş yapacağım dedi. Dönüş yapmadılar. Benim onayım olmadan nasıl kredi kartı başvurusu yaparsınız? Kredi kartı başvurunuz uygun bulunmamıştır diye mesaj attınız. Benim Findeks notuma etki eder mi? Farklı bankadan 2 adet kredi kartım limit artışı için benden onay dahi istiyor. Siz nasıl böyle bir şey yaparsınız. Buradan ve mail olarak detaylı açıklama istiyorum. Eğer çözüm bulmazsanız, CİMER ve yasal yollardan şikayet edeceğim.

20 Haziran 2024 13:10

Halen bir açıklama ve işlem hakkında detaylı bilgi gelmedi. Halkbank yetkilisi neden ilgilenmiyor

Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Alihan
22 Ocak 2024 23:34

28 Mart 2024 18:16
Halkbank Şube Kredi Kartı Başvuru

21 Ekim 2024 11:16
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 18:32

05 Eylül 2023 10:26