Ceyhun sonuçtan çok memnun

Halkbank Güzelyalı Şubesinden Şikayetçiyim

28 Şubat 2024 15:15
Ceyhun'un Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Halkbank güzelyalı şube müdürümüze ve ilgili arkadaş Sibel Hanim a çok teşekkür ediyorum hemen dönüş yapıp bilgilendirdirler.”

Halkbank İzmir Güzelyalı şubesinden şikayetçiyim. 10 gündür telefonlarıma açmıyorlar. Kredi kartı ve kredi mevduat hesabı (KMH) borcum var, ödemekte zorlanıyorum ve taksitlendirme yapmak istiyorum. 10-12 gündür arıyorum, kimse telefonumu açmıyor. Telefon numaram 0232 242 **** / 19 / 00. Devletin bankası olmasına rağmen müşteri hizmetleri yetersiz. Gecikme 90 gün olduğunda defalarca aranıyorum, bu durum kabul edilemez. Arıyorum, sürekli çalıyor, meşgule alınıyor ve geri dönüş alamıyorum. Çalışanlara durumu sorduğumda, vergilerimizle maaş aldıklarını hatırlatıyorum. Cumhurbaşkanımıza ve CİMER'e de durumu bildireceğim. Taksitlendirme yapmak ve borcumu ödemek istiyorum. Mevcut durumda ödeme yapıyorum ancak zorlanıyorum ve ödediğim para faize gidiyor. Genel merkezi aradığımda, şubenin bu işlemi yapabileceğini söylüyorlar ancak şubeye ulaşılamıyor. 'Bizim yapacağımız bir şey yok' diyorlar. Biz, ödememek için değil, ödemek için çabalıyoruz ancak banka, insanların evine icra veya haciz gelmesini bekliyor gibi davranıyor. Çalıştığım için şubeye gidemiyorum, işten çıktığımda şube kapalı oluyor. Bu çağda hala bu tür işlemlerin yapılamaması kabul edilemez. İletişim için 0553 261 **** numarasını kullanabilirsiniz.

28 Şubat 2024 15:21 (Şikayetten 5 dakika sonra)

01 Mart 2024 11:03
01 Mart 2024 11:06

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2025 14:08

İsmail
14 Temmuz 2025 15:12

Ilaysu
12 Eylül 2025 11:04

Halkbank Kredi Kartı Yapılandırma Talebim Reddedildi Mağduriyetim Artıyor

15 Ekim 2025 09:52
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 03:07
Halkbank'ın Taksitlendirme Konusundaki Yetersizliği