Halkbank Bankası Mobil Şubeden Fon Satış İşlemi Gerçekleştirilemiyor

22 Temmuz 2024 15:59

Halkbank mobil şubeden fon satış işlemi gerçekleştiremiyorum. Fon alış işlemi yaparken de sadece üç adet fon gözükmektedir. Müşteri hizmetlerini aradığımda talep açıldığını ve kısa sürede ulaşım sağlanacağı bilgisi verildi.

Ancak aynı sorunla karşı karşıya kalan hesap sahiplerinin olduğunu ve aylardır bu soruna bir çözüm bulunmadığını gördüm.

Türkiye cumhuriyeti devletinin en büyük güç bankasından biri olan Halkbank'nın bu vurdumduymaz tavrını kınıyorum. Acil nakit ihtiyacımız olsa demek ki mağdur olacağız. Bu sorunun kısa sürede köklü şekilde çözülmesi gerekiyor.

22 Temmuz 2024 16:16 (Şikayetten 17 dakika sonra)

22 Temmuz 2024 16:18

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

13 Ocak 2024 00:19
Halkbank Hesabıma Giriş Yapamıyorum Çalışanlardan Memnun Değilim

20 Şubat 2024 12:01
Muhterem sonuçtan hiç memnun değil

Muhterem
08 Ocak 2025 20:39

Halkbank Mobil Uygulamasında Sürekli EFT Ve Havale Kısıtlaması Sorunu

Gülten
22 Eylül 2025 12:54
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Mobil Şube Erişimim Haksız Yere Engellendi, Çözüm Sunulmuyor

21 Ekim 2025 17:55