Halkbank ATM'sinde Yutulan Para Ve Geciken İşlem

19 Kasım 2024 16:14

Halkbank ATM'sinden ehliyet harcımı yatırdım fakat para yutuldu ve el konuldu. İletişime geçtiğimde, ATM sayıldıktan sonra dönüş yapılacağı söylendi. Paramın aciliyeti var, ne zaman sayılacağı konusunda net bir bilgi verilmiyor. Halkbank'tan bilgi bekliyorum ve paramın hesabıma geçmesini istiyorum. Tekrar yatırmam lazım, nüfus randevum da yandı sayelerinde. Para sayımı yapın artık. ATM'nin kodunu da ekledim.

19 Kasım 2024 23:17

Halkbank benimle iletişime geçti ve sadece sürecin devam ettiğini söyledi 24 saattir bekliyorum paramın iadesini ATM paramı yuttuğunu söyledim talep oluşturmuştum fakat hala bir sonuç çıkmadı harcımı yatırmam lazım bekliyorum rica ediyorum yarın sabaha kadar bu problem çözülsün rica ediyorum @Halkbank

19 Kasım 2024 16:32 (Şikayetten 18 dakika sonra)

19 Kasım 2024 16:53

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Emre
Emre
19 Kasım 2024 23:08

Rica ediyorum bu durumu hızlandırırmısınız mağdur olduk ATM parayı yuttuğu için para gerekiyor şu an ve 1 gün oldu ATM sayıldıktan sonra paranız geri verilecektir dendi talebim olduğu halde neden hala ATM sayılmadı ihtiyacım var acelem var rica ediyorum bu durumu düzeltin @Halkbank

07 Kasım 2023 19:23
Halkbank ATM Para Yutması

Gökhan
22 Nisan 2024 09:04

ATM'de Yutulan Para Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

04 Temmuz 2025 20:07
atmde-yutulan-para-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.jpg
atmde-yutulan-para-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Alican
20 Şubat 2025 15:39
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 14:17

Halkbank Kategorileri