Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank 2024 Eski Müşteriye İndirimsiz Kasa Fiyatı Kesilmesi

30 Ağustos 2024 23:57

2024 Temmuz ayında Iğdır Halkbank şubesinden açtırdığım kiralık kasanın yıllık kullanımını doldu. Bu tarihte şehir dışında olduğum için, bankanın eski müşterilerine uyguladığı indirimli fiyat için şubeye uğrayıp otomatik ödeme talimatı veremedim. Ağustos ayında şehre döndüğümde bankaya otomatik ödeme talimatı vermek için gittiğimde bankanın eşimin hesabından indirimsiz fiyatı sormadan danışmadan bildirmeden tahsil ettiğini fark ettim. Buna rağmen otomatik ödeme talimatı vereyim indirimli fiyat uygulansın kesilen fazla para hesaba aktarılsın dediğimde yapacak bir şey yok artık para kesilmiş dendi. 7 yıllık kasa müşterilerine mağduriyet yaşattılar. Mağduriyetim giderilmezse yılım tamamlanır tamamlanmaz kasayı kapatıp başka bankaya gideceğim. Tamamlamadan kapatmam icap etti. Lütfen en kısa sürede bu sorunun çözülmesini indirimli fiyat fazlasını kesilen hesaba geri aktarılmasını rica ediyorum.

02 Eylül 2024 09:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

02 Eylül 2024 16:12
04 Eylül 2024 18:56

Şube kanalıyla bana bilgi verilmedi.

Mücahit
22 Şubat 2024 17:15
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 10:54
Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kiralık Kasa Ve Kasa Sigorta Cayma Hakkımı Kullandırmıyor

Birkan