Esnaf Kefalet Ve Halkbank

06 Mart 2024 12:56

Esnaf kefalet kooperatifine kredi başvurusunda bulundum ve iki adet ipotek verdim. Ekspertiz eve gelip incelemelerde bulundu ve tüm işlemler tamamlandıktan sonra dosyamı alıp Halkbank'a gittim. Halkbank'ta daha önce KOSGEB'den kredi kullandığım için kredi veremeyeceklerini söylediler. Ben 7000 TL ekspertiz ücreti ödedim ve toplamda 10 bine yakın para harcadım. Eğer baştan böyle bir sorun olduğu belirtilseydi, başvuru yapmazdık. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Eğer ödeme yapılmayacaksa, harcadığım paraların hesabıma iadesini talep ediyorum. Biz zaten faizsiz kredi istemiyorduk; esnaf kefalet zaten yüzde 25 faiz oranıyla kredi veriyor. Önceden kullandığım kredi neden bir engel teşkil etsin? 3 milyon değerinde ipotek ve iki adet memur kefil ile 600 bin TL kredi için başvuruda bulundum. Zaten gerekli güvenceler alınmış durumda. Bu devlet işleyişine mantık yürütemiyorum.

06 Mart 2024 13:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

06 Mart 2024 13:23

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Buğra
16 Mayıs 2024 16:21

25 Ekim 2023 12:40
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Esnaf Kefalet Kooperatifi Kredisi

15 Mayıs 2024 15:43
Halkbank Esnaf Kefalet Kooperatifi Kredisi

Halime
15 Mayıs 2024 15:17
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
22 Şubat 2024 14:18