26 Nisan 2024 12:08589
Fatih'in Teşekkür Mesajı
Üyeliğimin iptali sonrası SMS izninin açık kalmış olduğu ve SMS üyeliğinden de çıkarıldığım bilgisi verildi. Teşekkürler.

"Hadi" markasından devamlı SMS alıyorum. Üyeliğimi iptal ettiler ancak hala reklam yolluyorlar. SMS iptali için iptal yazıp 3855'e SMS göndermeme rağmen hala reklam SMS'i gönderiyorlar. Buna derhal bir son verilmesini istiyorum. Aksi takdirde bir sonraki kısa mesajınızda BTK'ya ve CİMER'e başvuracağım. E devlet üzerinden telefon numaramı sorgulattığımda herhangi bir izin vermediğimi görmekteyim. Dolayısıyla iznim olmadan attığınız kısa mesajlara son verin artık.

26 Nisan 2024 13:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Bize ilettiğin konuyu detaylı bir şekilde inceledikten sonra sana bilgi vereceğiz. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

29 Nisan 2024 11:32

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Seninle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yaptık. Süreç hakkındaki düşüncelerin bizim için çok değerli. Tarafına bir anket gönderdik, geri bildirimlerini almak ve değerlendirmek istiyoruz. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

29 Nisan 2024 14:29

Hadi - TOMBANK Hadi Hesabımı Kapatmıyor

Hüseyin
20 Haziran 2024 10:371.019

"Markaya değil ama yardımcı olan çalışanlarına teşekkür ederim. Bir hesabı kapatmak bu kadar zor olmamalı."

Kredi Kartı Başvuru Sorunu Ve Yanıltıcı SMS

Halit
23 Mart 2025 02:419.623

Hadi kredi kartımı 1 hafta önce iptal ettim. İptal ettikten hemen sonra 'Dilediğin zaman tekrar kredi kartı başvurusu ya...

Kredi Kartı Başvuru Sorunu Ve Yanıltıcı SMS

Hadi Uygulamasının Bitmeyen SMS Kabusu

Hasan
23 Ocak 2025 20:081.390

Hadi uygulaması SMS ile bilgilendirme tercihlerini onaylamamama rağmen sürekli SMS geliyordu. Gelen SMS nin sonunda "SMS...

Hadi Uygulamasının Bitmeyen SMS Kabusu

Tümünü Gör
Hadi - Tombank Kart Aidatı Kesti!

Hadi - TombankKart Aidatı Kesti!

Ali

Serdar
Hadi - Tombank Tom Bank Yanlış Banka

Hadi - TombankTom Bank Yanlış Banka

Hüseyin
Hadi - Tombank Black Kartın Hesabından Kesilen Parayı İade Etmiyor!

Hadi - TombankBlack Kartın Hesabından Kesilen Parayı İade Etmiyor!

Fatih
Hadi - Tombank Para Yatırırken ATM Paramı Yuttu!

Hadi - TombankPara Yatırırken ATM Paramı Yuttu!

Hadi - TOMBANK Kategorileri