Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 00:00

Gratis Online sitesi üzerinden 20 Eylül 2024'de Pierre Cardin markasına ait Palais Blues adlı parfümü satın aldım. Parfüm bugün yani 23 Eylül 2024 tarihinde elime ulaştı. Kutuyu açtığımda iki kere ayrı ayrı şok oldum. Kutunun içinden çıkan şişenin her tarafı toz içerisindeydi, sanki aylarca bir yerde beklemiş gibi. Sonrasında fark ettim ki bu şişe markanın orijinal parfümüne ait şişe değil. Aynı zamanda parfümün kokusu da oldukça farklı. Yani Gratis bana orijinalliği şüpheli bir parfüm göndermiş. Yazıklar olsun.

Bu sorunun hemen çözülmesini ve orijinal parfümün elime ulaştırılmasını istiyorum. Ürünün orijinal şişesini ve bana gönderilen şişenin görsellerini ekliyorum. Son olarak, marka bana karşı yaptığı bu yanlışlığı doğru adımlar atarak düzeltmezse Tüketici Mahkemesi'ne ivedilikle başvuracağımı bildirmek isterim. Kimse parayı sokaktan toplamıyor. Orijinal ürün fotoğrafı yüklenip olmayan ürün göndermek, bu kadar büyük bir kozmetik zincirine hiç yakışmadı.

24 Eylül 2024 12:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

26 Eylül 2024 06:42

Çözüm sunmadılar! Yolladıkları parfüm kesinlikle sahte. Defalarca kullandığım parfümü tanımayacak değilim. Parfümü orijinal kutunun içine koyup göndermişlee uts de barkodu çıksın diye. Siz müşterinizi akılsız yerine koyarsınız demek. Sahteciliğin cevabını yargıda alırsınız

Melike
29 Eylül 2023 08:56

İlayda
20 Şubat 2025 11:54
Buket sonuçtan memnun değil

Buket
07 Ocak 2025 21:15
Gratis Siparişim Neden Hala Hazırlanmadı?

Deniz
02 Aralık 2024 22:51