Getir’den Satın Aldığım Dal Pratik Mantar’ın İçinden Ölmüş Böcek Çıktı

Getir’den Satın Aldığım Dal Pratik Mantar’ın İçinden Ölmüş Böcek Çıktı
26 Nisan 2024 06:03552

Getir'den satın aldığım Dal Pratik Mantar'ın içinden ölmüş bir böcek çıktı ve yemeğim yenilmez hale geldi! Küçük bir bebeğe sahip bir anne olarak, dilimlenmiş ve temizlenmiş mantarın işimi kolaylaştıracağını düşünerek Getir Büyük'ten Dal Pratik Mantar satın aldım.

1.2 kilogram tavuk kavurmuş, biberini ve diğer tüm malzemeleri ekleyip pişirmiştim. Son olarak mantarı eklediğimde, yemeği karıştırırken mantarların üzerinde çamurlar olduğunu fark ettim. Temizlenmemişlerdi! Toprakta yetişen ve çamurlu olan bu mantarları bebeğime yediremezdim.

Mantarları incelediğimde ne yazık ki ölmüş bir böceği yemeğimin içinde, mantarın üstünde yapışmış halde buldum. Mantarın çamurlu olması yemeğimi mahvetmişken, böceği görmek durumu daha da kötüleştirdi.

Mantar yıkanır mı yıkanmaz mı tartışmasına girmeyeceğim ancak en azından silinip dilimlenmiş mantarda bu kadar çamur ve böcek olmamalıydı. Dilimlenmiş mantarla zaman kazanmayı umarken, tüm yemeğim çöpe gitti. Yemek için satın aldığım tüm ürünlerin faturalarını ve tarihlerini kanıt olarak sunabilirim.

Bu yemek için harcadığım tüm malzemelerin telafisini talep ediyorum ve Dal Pratik Mantar markası ile bu ürünün evlerimize ulaşmasını sağlayan Getir ve Getir Büyük'ten özür bekliyorum.

10 Mayıs 2024 21:28

Hiçbir şekilde ne getir ne de getir'in bünyesinde olan Dal Pratik Mantar şirketi iletişime geçmedi. Paramız çöp oldu. Yazık.

23 Mayıs 2024 11:26

Yetkili değilim sadece o fabrikada bir çalışanım bu paylayştığınızı şans eseri gördüm ve müdürüme gönderdim onlarında haberi yokmuş bana o bayana ulaşabilirsin dedi bende o amaçla iletişim numarası istedim.

22 Mayıs 2024 21:26

Size ulaşabileceğim bir telefon numarası veya bir başka iletişime geçebileceğim bir şey verebilir misiniz.

Kadir
Kadir
3 Ekim 2024 19:12613

Getir'den tavuk ve mantar sipariş ettim. Tavuk kabından dağılıp poşete dökülmüş şekilde geldi. Gelen mantarın tarihi 3 g...

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün Gönderildi, Mağdur Edildim

Özge
Özge
28 Temmuz 2025 14:33393

23 Temmuz'da Getir Büyük'ten alışveriş yaptım. Alışverişlerim arasında mantar da vardı. Bana teslim edildiğinde son kull...

Gülşen
Gülşen
4 Nisan 2024 19:12560

Getir'den büyük boyutta, 2 Nisan tarihinde tavuk kanat paketi satın aldım ve 185 TL ödedim. Ürünü aldığım gün, yani 2 Ni...

Tümünü Gör
Getir Kural Dışı Ve Eksik Sipariş

Getir Kural Dışı VeEksik Sipariş

Alper
Getir Olumsuz Müşteri Deneyimi

Getir Olumsuz MüşteriDeneyimi

Muhammed
Getir'den Gelen Ekmeğin İçinde Güve/Kelebek Çıktı!

Getir'den GelenEkmeğin İçinde Güve/Kelebek Çıktı!

İbrahim
Getir Firmasının Eksik Ve Yanlış Ürün Gönderip Muhatap Bulamamanız