Getir Çözüm Merkezi 😂😂 Harika!

Getir Çözüm Merkezi 😂😂 Harika!
Onur
11 Kasım 2023 15:48

Dün akşam saat 21.00'de yumurta siparişi verildi. Yumurtalar kapımızın önüne kırık şekilde bırakıldı ve zil çalma kısmını işaretlememiştik. Yumurtaların kırık olduğunu bildikleri için kapıyı çalmadıklarına eminiz. Aradık, ürünü iade ettik ve yenisinin gelmesini bekledik. Gelmedi ve saat 22.00'da arayarak şikayet talebi oluşturduk, gece 01.00'a kadar teslim edileceği söylendi. 'Sizlere dönüş yapılacak' denildi fakat dönüş yapılmadı. Ürün teslim edilmedi ve o saate kadar bekledik. Ertesi gün sabah 10.00'da yine biz aradık, yine çözüm üretilmedi, ürün gönderilmedi. Depolarına ulaşamıyorlarmış. Saat 12.00'da aradık, aynı cevapları aldık. 13.20'de aradık ve artık ürünü istemediğimizi, para iadesi yapılmasını istedik. Sağ olsunlar, zahmet edip sonrasında ilk kez bizi arayarak geri dönüş yaptılar. Bir paket yumurta için 5-6 defa biz aradık, görüştük ve geri dönüş bile yapılmadı. Harikasınız, Getir ekibi, bu şekilde devam 👍👍

Elif

30 Ocak 2025 01:01
Oguz sonuçtan memnun

Oguz
05 Ocak 2024 22:56
"Müşteri hizmetleri bizimle iletişime geçti. Teşekkürler Getir değişimi ertesi gün yaptı"

Füsun
11 Haziran 2023 11:53