Buğra sonucu yetersiz buldu

Garanti BBVA Kredi Borcu Ödemede Çıkarılan Zorluklar

Garanti BBVA Kredi Borcu Ödemede Çıkarılan Zorluklar
02 Şubat 2024 19:23

Birkaç ay önce Garanti Bankası, kredi vermek için talebim olmamasına rağmen beni aradı. Bana da mantıklı geldiği için krediyi kabul ettim ve ödemelerini düzenli olarak gerçekleştiriyorum. Maaş günüm değiştiği için müşteri hizmetlerini geri aradım ve ödeme gününün ayın 18'inden sonraki ayın 4'üne alınmasını rica ettim ve oluşacak faizi de ödemeyi kabul ettiğimi bildirdim. Ancak kredi verme, krediyi hesabıma yatırma gibi işlemlerin hepsi anında telefon görüşmesi üzerinden gerçekleştirilebilen Garanti Bankası, bu ufak değişiklik için 'şubeye gitmelisiniz' gibi bir cevap verdi. İşlerine geldiğinde her şey telefon üzerinden gerçekleşebiliyor, ancak müşterinin bir talebi olduğu zaman zorluk çıkarmak için 'şubeye gidin' diyorlar. Ben de bu yaklaşımı kabul etmediğimi, basit bir işlem için şubeye gitmeyeceğimi ve ödemelerimi ayın 4'ünden 4'üne yapacağımı ilettim. Şu anda yaşadığım durum ise tam anlamıyla bir çıkmaza dönüştü. Uygulamada ödeme yapmak için 'taksit öde' butonuna tıkladığımda 'ödeme için şubeye gidiniz' uyarısı çıkıyor. Evet, yanlış okumadınız, banka bana borcumu ödetmiyor ve şubeye gitmemi söylüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise gecikme olduğu için ödemeye kilit konulduğunu söylüyorlar. Parayı siz alacaksınız, neyin kilidini koyuyorsunuz? Buradan bildiriyorum, ben şubeye asla gitmeyeceğim, beni oraya götüremeyeceksiniz. Ve ödemeyi de siz bana yaptırmıyorsunuz! Bir daha Garanti Bankası ile asla herhangi bir ilişkide bulunmayacağım, müşteri memnuniyeti sıfır. Yazık.

01 Şubat 2024 14:26

08 Ocak 2025 09:28
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Ödeme Tarihi Değişikliği İçin Şubeye Gitmek Zorunda Kalmak

02 Mayıs 2025 12:14

22 Ekim 2024 10:46
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Kredi İşlemlerinde Güven Sorunu

18 Mart 2025 13:45