Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Hizmet Anlayışı Zafiyeti

Garanti BBVA Hizmet Anlayışı Zafiyeti
04 Temmuz 2024 20:38

Garanti BBVA internet aracılığıyla 09/04/2024, 444 0 333 numara aracılığıyla 11/06/2024 tarihinde ve tekrar 24/06/2024 tarihinde yine Garanti BBVA internet aracılığıyla mevcut kredi kartım için ek kart talebinde bulundum. İlk iki başvurum aramadıkları ve mesaj göndermedikleri halde "ek kart sahibinden onay alınamadığı" gerekçesiyle olumsuz olarak sonuçlandı. Durumu arayıp gerekçesini talep ettiğimde bana aynı gerekçeyi sunarak yeni talep oluşturdular. Sizi 3-5 gün içerisinde 444 0 333 numaralı telefondan arayarak ek kart sahibinden onay alınacak denildi. Bugün 9 gün oldu ve halen aranmadık, üstelik şikayet kaydı oluşturduğumda bana alakasız ve otomatik bir cevap gönderdiler. En son gönderdikleri cevap ise çok komik ve ekte yer almaktadır. Garanti BBVA gibi kurumsallığıyla adından söz ettiren bir bankanın müşteri odaklı hizmet ve müşteri anlayışı olmadığı kanısındayım ve bu konuda artık neredeyse eminim. Basit bir onay işlemini bu kez ben bire bir takip ettiğim halde gerçekleştirmediler ve bunu altı doldurulamayacak gerekçelerle bezediler. Mevcut şikayetimi kurumun en üst mercilerine ulaşana dek iletiyor olacağım, çünkü böyle bir hizmet anlayışı olamaz! İhtiyacımız olmadığı ve lütfen arama yapmayın dediğimiz ve o şekilde kayıt aldıkları halde kredi başvurusu yapmamız için defalarca arayan Garanti Bankası şu an ortada yok! Bu bir hizmet zafiyetidir ve asla izahı olamaz, çünkü müşterisiyle 3-5 gün içerisinde aranacaksınız şeklinde beyanda bulunan ve sistemde de o şekilde görünen süreci maalesef yönetememektesiniz. Psikolojik sözleşme anlayışınız sıfır! Tek kelimeyle özetlemek gerekirse, Garanti BBVA pişmanlıktır!

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 17:54
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Yapılan Kredi Başvurularının Engellenmesini Ve Açıklama Talep Ediyorum

05 Ağustos 2025 17:51
Mert sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 11:49
Mehmet sonuçtan çok memnun