Selda sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Bankamatikten Para Yatırırken Elektrikler Kesildi Ve Para İade Edilmedi

11 Eylül 2023 11:32

03.09.2023 pazar sabahı 10:10'da Mersin Erdemli'deki AVM'deki Ziraat Bankası'nın 2213001 numaralı ortak ATM'sinde Garanti Bankası'nın kredi kartına borcumu yatırırken tam para sayıldı, yatırma işlemini onaylamadan elektrikler kesildi ve bankamatik ne parayı ne de kartı iade etmedi. Ertesi gün Garanti Bankası'na harcama itirazı dilekçesi verip aynı gün kart iptali yaptım, fakat süreç 180 gün sürüyormuş. Şikayetim şu: Ben 1 hafta erkenden kredi kartı borcumu fazlasıyla yatırdım ve şu an mağdurum. Teknik bir arıza yüzünden hem borçlu görünüyorum hem de faiz işliyor. Ayrıca paranın değeri ölüyor, 3 aya kadar ben neden beklemek zorundayım? Kamera var, çıkan fazla para ve benim kartım içinde belli iken, bu teknoloji çağında neden işler 1 günde ya da 2 günde, hadi bilemedim 3 günde çözülemiyor? Dilekçe verdim, müşteri hizmetlerini aradım, süreç böyleymiş, ben kabul etmiyorum. Değiştirin bu sisteminizi, bir telefonla halledilebilecek işler neden bu kadar uzamak zorunda? Ben günü gelmeyen borcumu borcumdan fazla para yatırarak, üstelik neden mağdur ediliyorum? Elektriklerin gitmesi benim suçum değil, bankanın böyle bir durumu telafi etmesi lazım ya da kesinti sonrası işleme devam edebilecek programlama yapması lazım, yani mağdur olan neden borcunu erkenden ve fazla ödeyen, üstüne halen borçlu olan faiz işleyen ben oluyorum? Bunu kabul etmiyorum. Her iki bankadan da şikayetçiyim. Lütfen bu sorunumu aranızda en yakın sürede çözün, bu sistemi düzeltin, ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Paramı yatırdığım halde hem borçluyum hem parasız mağdurum, tekrar yaptıramam, faizini de ödeyemem, gereğini yapın lütfen.

15 Ekim 2024 18:50
Kutay sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 20:42
Garanti BBVA Güvenlik Açığı Kartımdan İzinsiz Para Çekimi!
Garanti BBVA Güvenlik Açığı Kartımdan İzinsiz Para Çekimi!
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 15:05

14 Temmuz 2023 10:43
Garanti BBVA Hesabımdan Habersiz Para Çekilmesi
Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 14:28

Garanti BBVA Kategorileri