Garanti Bankası'nın Taksit Kampanyası Mağduriyeti

07 Kasım 2024 14:19

Garanti Bankası'na ait BonusFlaş uygulaması üzerinden Troy kart ile yapılacak eğitim ödemelerinde 9 taksit kampanyasına katılmak için Troy kart başvurusu yaptım, kartımı 30 Ekim tarihinde teslim alıp aynı gün BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılım sağladım. 31 Ekim tarihinde ise ödemeyi yaptım. İşlem sonrası katıldığım kampanyalara baktığımda 9 taksit kampanyasında "Tebrikler, Kazandınız" ibaresi yer almaktaydı. Kart işlemlerine baktığımda ise işlem tek çekim olarak görünüyordu. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda 1-2 gün geçtikten sonra işlemin taksitli bir şekilde yansıyacağı bilgisi verildi. Daha sonrasında herhangi bir değişiklik olmadığını görünce yeniden müşteri hizmetlerini aradım, bu sefer ilgili kampanyada kaydım olmadığını o yüzden yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kampanya ise ne katıldığım kampanyalarda ne de kaçırdığım kampanyalarda görünmüyor.

Yıllardır kullandığım Garanti Bankası kredi kartlarında ilk defa böyle bir sıkıntı yaşıyorum, müşteriyi bu şekilde aldattığına ilk defa şahit oluyorum.

Yaşadığım bu durumun çözülmesi için en kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.

Hayrullah sonuçtan hiç memnun değil

Hayrullah
15 Mayıs 2024 10:53
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 14:14

08 Ağustos 2024 16:36
Garanti BBVA Taksit Skandalı Taksit Var Deyip Tek Çekim Gösteriyor
Yeliz sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2024 22:45
"Şikayetim çözüldü teşekkür ederim..."
Garanti Bankası Okul Ödemesi Troy Karta Peşin Fiyatına 9 Taksit Sorunu

Garanti BBVA Kategorileri