Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'nda Haksızlık Ve Mağduriyet

Garanti Bankası'nda Haksızlık Ve Mağduriyet
13 Kasım 2024 16:32

Garanti Bankası kadar ilgisiz müşterisini mağdur eden başka bir banka yok. 2023 başında kredi kartımdan benim bilgim dışında harcamalar yapıldı. Ben bunu öğrendiğim anda harcama itirazında bulundum ve kredi kartımı iptal ettim. Ama banka, ne alakaysa beni haksız buldu. Konuyla alakalı defalarca şubeye gitmeme ve defalarca şikayet dilekçesi vermeme rağmen sonuç alamadım. Kredi kartımdan harcamayı yapan firma ile iletişime geçtim. Çekimi yapan firma beni haklı bularak yapılan işlemlerin iptalini ve çekilen tutarların tekrar iadesini kabul etti. Ama tek engel Garanti Bankası idi. Çünkü ilk başta yapmış olduğum harcama itirazı ters ibraz olarak göründüğü için kurum bu iadeyi bankaya yapamıyordu. Tekrar Garanti Bankası'na defalarca harcama itirazının kaldırılması için başvurdum. Çünkü başka türlü kredi kartından çeken yapan kurum bankaya parayı ödeyemiyordu. Ama Garanti Bankası hiçbir şekilde bu geri iadeyi iptal etmedi. Bu yüzden de kredi kartından çekilmiş olan hiçbir para bana iade edilemedi. Konuyla ilgili savcılığa başvurdum. Ama bizim devletimiz çok iyi biliyorsunuz ki haklıdan değil de güçlüden yana. Savcılık, vermiş olduğum suç duyurusunu takipsizlik diye kayda bile almadı. Ben merak ediyorum. Benim kredi kartımdan yanlış çekim yapıldığına ve bu parayı iade edeceğini kabul eden kurum beni haklı buluyor. Ama Garanti Bankası beni haksız bularak yapılan bu işlemleri kabul etmiyor ve paramı çekim yapan kurumdan iade almıyor. Bu ne derecede doğrusu sizce? Ve bana vermiş oldukları zarar bununla kalmadı. Kredi kartından 80 bin liraya yakın çekim yapıldı. Ben kredi kartı borcumu ödeyemedim. Ve beni icraya verip haciz işlemi başlattılar. Ve ben en çok da Garanti Bankası denen paravan şirketleri değil de kendi halkını bankalara teşvik çeken, ezdiren bu devletle hata buluyorum. Çünkü hakkımızı dahi arayamıyoruz. O yüzden Garanti Bankası'ndan ne kadar uzaksanız o kadar iyi. Ve ben ne olursa olsun hakkımı arayacağım. Çünkü benim çocuklarımın, benim ailemin hakkını yiyemeyecekler.

13 Kasım 2024 22:10

13 Kasım 2024 21:55

Görsele de eklediğin gibi kredi kartından çekim yapan kuruluş işlemlerin iptalini ve geri iadesi yapıyor ama Garanti Bankası müşterisine yardımcı olmak yerine zor durumda bırakarak bu iadeyi kabul etmiyor Benim anlamadığım şu Para müşteriden çıkıyor işlemi karşı kurulum yapıyor Sonrasında bu işlemin hatalı olduğunu anlayıp beni haklı bularak paranın iadesini yapmak istiyor ama gariptir ki Garanti Bankası kabul etmiyor yani kısacası bana ait olan parayı almak istemiyor ve sonrasında bana Haciz dişlerini başlatıyor Hakkını sonuna kadar arayacağım Garanti Bankası'nın insanları ne derece de mağdur ettiğini ulaşabildiğim herkes aktaracağım

13 Kasım 2024 22:05

Yapılan işlemlerin iptalini ve paranın tekrar iadesini yapmak istiyorlar Garanti Bankası yüzünden yapamıyorlar burada açık bir şekilde görünüyor

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Chargeback Ve Garanti Bankası'nın İlgisizliğiyle Yaşanan Mağduriyet

08 Temmuz 2025 10:47
Azize sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 17:41
Garanti Bankası'ndan İade Edilmeyen Alışveriş Ücreti Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Garanti Bankası'ndan İade Edilmeyen Alışveriş Ücreti Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Hande sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 16:47

13 Ağustos 2024 14:44
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 13:17
Garanti BBVA Müşterisini Korumuyor