Gökay sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 09:25

Garanti Bankası'na ödemelerimden dolayı icralık oldum G**** Hukuk bürosuna kredi borcumdan dolayı ödememi gerçekleştirdim. Kredi kartıma ait olan borcumu bireysel olarak kendim ödedim. Ödeme esnasında farkında olmadan 6.090 TL gibi bir rakamı fazla ödemişim. Bu paranın şahsıma iade edilmesi için Garanti Bankası Merkez iletişim hattını aradım. Müşteri temsilcileri hukuk bürosuna yönlendirme yaptı. Hukuk bürosunu aradığımda siz bize olan kredi borcunuz ödediniz kredi kartına bireysel olarak kendiniz ödeme yapmışsınız muhatabınız banka dedi. Ankara Necatibey Garanti Bankası şubesi ile görüştüğümde kartınız kapatıldığı için sistemlerimde görüntüleme yapamıyorum dedi.
Şimdi ben nasıl bir yol izleyeceğim iletişim hattı hukuk bürosuna yönlendirdi. Hukuk bürosu bu parayı siz kredi kartınıza yatırmışsınız bizimle alakası yok dedi bankaya yönlendirdi banka kartınız kapandığı için sistemlerimizde görüntüleyemiyoruz dedi. Hakkımızı nerede arayalım bize destek olabilir misiniz? Zaten işsizim üstüne bir de bu bankasının beni fazlası ile zarara uğrattığı yetmiyor gibi bir de fazla fazla ödeme alıyor.'

27 Kasım 2023 16:53

Garanti Bankası kredi kartına olan borcumun üstünde bir rakam aldı hala geri ödemesi gereken rakamı tarafıma iade etmedi bununla ilgili daha önce buraya şikayetimi açıkça yazmama rağmen tarafıma dönüş dahi yapmadılar ödenmesi gereken ücreti geç de olsa yatırdım. Sadece yatırırken fazla yatırmışım insanlık hali yanlışlık olabiliyor. Şimdi banka yapmış olduğum bu yanlışın geri iadesini neden yapmıyor.

Öğrenciye Çifte Fatura: Kredi Kartı Borcu Ve Avukat Ücreti

03 Mart 2025 01:53
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'ndan Yanlış Borç Mesajı Ve Avukatlık Süreci

11 Mart 2025 18:18
Garanti Bankası'ndan Yanlış Borç Mesajı Ve Avukatlık Süreci

11 Haziran 2025 16:17

Garanti Bankası'nda İcra Süreci Ve İletişim Sorunları

14 Kasım 2024 14:48
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'nda Yanlış Borç Hesaplaması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

10 Aralık 2024 19:47