Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
21 Eylül 2024 23:23

Franke gf 62 m XS model ankastre fırınımın dış camı kaza sonucu kırıldı. Değişmesi için yetkili servisi aradım, servis model ve ürün fotoğrafı istedi, gönderdim. Cevap olarak parçanın artık üretilmediği, dilersem yeni bir fırın alabileceğim tarafıma iletildi. Bu fırın 6 sene önce sıfır olarak alındı. Franke yedek parça üretmeyerek müşterisine ne demek istiyor? 5 senede bir beyaz eşya mı değiştirelim? Ben bir daha sizin kapınızın önünden geçmem, müşterisinin arkasında duran, yardımcı olan firmaları tercih ederim.

24 Eylül 2024 09:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

24 Eylül 2024 14:29

Değerli Müşterimiz; Başvurunuzla ilgili tarafınıza ulaşamadık. Konu ile ilgili 0262 644 65 95 nolu telefondan merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Burcu
12 Aralık 2023 12:05
Franke Ankastre Fırın İç Camının Sürekli Patlaması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Franke Fırının Alt Tarafının Yeterince İyi Pişirmemesi

Franke Fırın İç Cam Patlaması Defalarca Yaşandı
Sevgi sonuçtan çok memnun

Sevgi
08 Temmuz 2023 15:19
"Burcu Hanım yüksek enerjisi ile çözüm bulma gayreti gösterdi. Kendisine teşekkür ediyorum. 2009 model olması nedeniyle yedek parça bulunamadı. Eski ürünün iade karşılığı yeni üründe %50 indirim imkanı sunuldu. Fiyatlar bu kadar yükselmişken alabilir miyim bilmiyorum ama dediğim gibi dönüş yapılması ve yüksek enerji beni yeterince motive etti. Teşekkürler."
Franke İç Cam Patlaması
Franke Kategorileri