Betül sonuçtan hiç memnun değil

Enza'dan Aldığım Sehpa Kurulumu İçin Destek Alamıyorum

Enza'dan Aldığım Sehpa Kurulumu İçin Destek Alamıyorum
13 Aralık 2024 11:47

Manavgat Ilıca mevkiinde bulunan Yataş Enza mağazasından, modüler sehpası bulunan Bold köşe takımı satın aldım. Yüksek bir tutar ödeme gerçekleştirdim. Ürün teslim edilmeden tayinim ile Kuşadası'na çıktım. Arayıp kendilerine bilgi verdim. Ürünü paketli bir şekilde teslim ettiler ancak ürün elimize ulaştığında irsaliyede sehpa yazmıyordu, nitekim paketlerin içerisinden sehpa çıkmadı. Uzun süre telefon trafiği ve talebimiz neticesinde otobüse vererek sehpayı Kuşadası'na teslim ettiler. Sehpanın elektrik kurulumu olması nedeniyle Manavgat'ı aradık, Kuşadası destek olacak dediler. Burayı aradık, ücretli olarak geliriz dediler. Sıfır aldığım, faturası ve garantisi devam eden bir sehpa kurulumu için yardımcı olmadıkları gibi yapacak bir aksiyonlarının olmadığını, kendi başımızın çaresine bakmamız gerektiğini ilettiler. Kısacası kurumsallıktan uzak ve müşteri memnuniyetini hiçe sayarak yardımcı olmadılar. Şu an sehpa evin ortasında beklemekte. Bir daha Enza mı, asla.

16 Aralık 2024 08:14 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Betül
Betül
16 Aralık 2024 09:10

Merhaba değerli Yataş Enza yetkilileri, Evet, sözde Çözüm merkeziniz bizi aradı zahmet edip görüşmede sehpa kurulumunu ücreti mukabilinde yapabileceğimiz bilgisini verdi ve kapattı. Israrla tekrar ediyorum ürün tarafımıza irsaliye faturası ile birlikte eksik gönderildi sonradan fabrika aracılığı ile adresimize ulaşan (tamamen sizin hatanız olan) bir ürün için bizden neden kurulum ücreti talep ediyorsunuz? Böyle bir ücreti asla ödemeyeceğimi yasal haklarımı arayacağımı belirtmek istiyorum. Bir sehpa kurulumu sizin gibi koca bir firma için bu kadar zor olmamalı 1.000 TL servis ücreti peşinde olunmamalı.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 19:38
Yataş Enza Ve Pişmanlık

25 Ekim 2023 22:48
Sümeyye sonuçtan çok memnun

Sümeyye
26 Ağustos 2024 21:09
Enza Home'dan Aldığım Ürünler Sorunlu Ve Destek Yetersiz
Şadiye sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home'dan Sürekli Hasarlı Ürün Ve İlgisiz Hizmet

Şadiye
17 Temmuz 2025 09:40
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
05 Nisan 2025 12:57