Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Isparta (Avcılar Dekorasyon)

Enza Home Isparta (Avcılar Dekorasyon)
01 Aralık 2023 14:11

Enza Home Isparta (Avcılar Dekorasyon) 3 ay önce bir baza, yatak, başlık, bir de yemek masası takımı ve konsol aldık. Gelen ürünler hep deforme şekilde geldi. Örneğin, sandalyeler tamamen çizikti, ayrıca iki sandalye de farklı renklerde geldi. İki sandalyeyi gönderdik, 'Deforme olanların yenisi gelecek' dediler. Yeni kurulan bazada 10 dakika sonra gıcırtı sesi olduğunu tespit ettik. Kurulumu yapanlar tekrar kontrol ettiler ve 'Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, bölgeden teknik servis gelecek' dediler. Bu sürecin ne kadar süreceğini tahmin edemediklerini söylediler ve biz iki aydır teknik servis bekliyoruz. En son müşteri hizmetlerini aradığımızda, müşteri hizmetleri bizden teknik servis takip numarasını mağazadan talep etmemizi istedi. Isparta Enza Home (Avcılar Dekorasyon) ile iletişime geçtik. Bizi iki gün 'sistem yok' diyerek oyaladılar. Aslında hiçbir zaman teknik servis talebi oluşturulmamış. Bu bölgeden ürün almayı düşünenler, yaşanan bu olumsuz deneyimleri göz önünde bulundursunlar.

S. Yıldız
S. Yıldız

Demek ki hep aynı oyunu oynuyorlar müsterine, yazıklar olsun. Bize de sistem yok talep numarasını göremiyoruz dediler.

Semih sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 12:41
Doğukan sonuçtan çok memnun

Doğukan
26 Mart 2024 20:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 15:18
Enza Home Kategorileri