Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 15:18

Enza Home Isparta bayisinden satın aldığım koltuk takımının firmaya ait olan rutubetli depoda beklemesi sonucu küflendiğini, profillerinin paslanması sonucu aşırı derecede pis koktuğunu, ayrıca yemek masası ve sandalyelerinin hatalı olarak teslim edildiğini, şifonyerin arka suntasının kırık olduğunu ve baza başlığının yırtık olarak tarafıma teslim edildiğini belirttim. Isparta Enza Home firma yetkilisi, satılan bu malların yeni taşınmış olduğum daireme kendi imkanlarımla taşıyacağımı ve kendilerinin taşıyamayacağını uygunsuz bir üslupla bana iletti. Isparta Enza Home tarafından daha önce de bazı arkadaşlarımın almış oldukları mobilyaların kullanılmış ve hatalı olarak teslim edildiğini duymuştum. En sonunda kendim de aynı mağduriyeti yaşadım. Bundan sonra bu firmadan mobilya alacaklara yaşadığım tecrübeleri anlatabilirim. Özellikle yeni evlenip ev kuracak olan çiftleri bu firma hakkında dikkatli olmaları konusunda uyarırım.

27 Ağustos 2024 15:17

Isparta Enza Home firmasından almış olduğumuz koltuk takımının tarafımıza teslim edilmiş hali görselde görülmektedir. Özellikle yeni evlenecek gençlere söyleyeceğim, Isparta Enza Home firmasından mobilya alacaksanız çok dikkatli olmalısınız zira aynı akıbeti yaşayabilme ihtimaliniz var maalesef. Koltuk takımı bize 10.06.2024 tarihinde teslim edildi ve kendi imkanlarımızla oturduğumuz daireye asansör tutarak taşıma yaptırdık, o günden beri evimizde küf kokusundan oturamıyoruz, misafir ağırlayamıyoruz. Isparta Enza Home firması ve sahibi olan İbrahim avcı isimli şahıs ise gayet rahat ve umursamaz halde ticaretine devam ediyor. Konu ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumuzu yaptık. Sonuç bekliyoruz. Eğer mağduriyetimiz giderilmez ise kanuni yollardan her türlü hesabını soracağım. Bu daha başlangıç haberin olsun Isparta Enza Home sahibi İbrahim avcı

02 Ağustos 2024 10:28

Öncelikle Isparta Enza Home firmasından almış olduğumuz mobilyaların adresimize teslim edilmedi. Firma sahibi İbrahim avcı isimli şahıs 5. Katta oturduğumuz için asansör tutup mobilyalarımızı kendimiz taşıtacağımızı belirterek ilk mağduriyet böyle yaşattı. Kendilerinin söylediği gibi yaptık asansör tutup evimize taşıma yaptırdık. Daha sonra aldığımız mobilyaların tamamının hatalı, defolu ve firma hatası sonucu rutubetli ortamda bırakılması sonucu küflenmiş olarak tarafımıza teslim edildiğine şahit olduk. Kendilerine ulaşmamız sonrasında müşteri hizmetlerini aramamızı kendileri ile ilgili olmadığını söylediler. Müşteri hizmetlerini aradık onlar da ürünleri satın aldığınız yer ile görüşeceksiniz dediler. Yataş müşteri ilişkileri ile Isparta Enza Home topu birbirine atarak bizi ortada bıraktılar. Ürünleri 10.06.2024 tarihinde evimize taşıdık o günden beri küf kokusundan evimize giremiyoruz. Ürünlerin bedelini de önce ödemiştik. Benim Isparta Enza Home firmasından ürün alacaklara söyleyeceğim şudur ki önceden parasının tamamını ödemesinler. Kalan kısmını ürün teslim edilince ödeyebilirler Bu firma müşteriyi mağdur ediyor. Görüştüğüm birkaç arkadaşım da aynı mağduriyeti yaşadığını söyledi

18 Temmuz 2024 10:46

Isparta Enza Home tarafından hayatımın şokunu yaşadım. Aldığım bütün ürünler defolu kırık ve rutubet alması sonucu çürümüş olarak teslim edildi. Isparta mağaza sahibi ibrahim avcı nın müşteriye tavır ve davranışları çok aşağılayıcı ve küçük düşürücü maalesef. Malzemeleri satıncaya kadar her şey normal sonrasında bizleri hem mağdur etti hem de aşağılayıcı muamelede bulundu. Bu zamana kadar bunca şikayet olmasına rağmen Enza Home yetkili ve sahipleri tarafından bana herhangi bir dönüş olmadı. Kaderimizle baş başa bırakılmış durumdayız. Ama ben bu meseleyi yasal yollardan sonuna kadar araştırıp hakkımı arayacağım. Bu yazdıklarım sadece başlangıç bunu da böylece belirtmek isterim. Umarım kısa zamanda bana ve aileme yaşattıklarınızı telafi edersiniz yoksa gereğini yasal yollardan sonuna kadar yapacağımı bilmenizi isterim

17 Temmuz 2024 14:26

Isparta Enza Home mağazasından almış olduğum ürünlerin tamamı hatalı ve kullanılmış teşhir ürünü olduğunu düşündüğüm koltuk geldi. Isparta Enza Home işleticisi İbrahim avcı ürünleri evimize teslim etmedi. Kendimizin asansör tutarak taşıma işlemini kendi imkanlarımızla yapacağını söyledi ve bizlerde maalesef öyle yaptık. Ürünler evimize gelip kurulum yapıldıktan sonra koltuk takımının rutubetli yerde kaldığı için çürüdüğünü ve yemek masasının kavuşmadığını sandalyelerinin ayaklarının farklı uzunlukta olması nedeniyle yere tam basmadığını şifonyer suntasının kırık olduğunu ve baza başlığının yırtık olduğunu gördük. Firmayı aradığımda malzemelerin orijinal ambalajında geldiğini kendilerinin bir şey yapamayacağını söylediler. Müşteri hizmetleri ise mağazayı aramamızı söylediler. Yani birbirlerine yönlendirmekten sorunumuzu çözmeye yanaşmadıklarını gösterdiler

17 Temmuz 2024 10:21

Isparta Enza homa tafından aldığım ürünler tam bir hayal kırıklığı yaptı. Ne ümitlerle aldığımız ve parasını da tamamını ödediğimiz ürünler evimize gelip kurulduktan sonra gözlerimize inanamadık. Bütün hepsi de defolu kırık ve rutubet almış kokuyor. Isparta firması bu konuda yardımcı olmadığı gibi esas mağduriyeti kendileri yaşattı. Mağaza sahibi ibrahim avcı mobilyaları evimize kendi imkanlarımız ile taşımamızı söyledi. Mobilyaları evimize kendimiz asansör tutarak çıkardık. Gelen ürünler hepsi bozuk, kırık ve defolu çıktı. Bir çok ürün aldık içlerinden sadece orta sehpa sağlam gerisi hep hatalı. Enza Home firması da Isparta mağazası ile görüşmemizi söyleyip bizi Isparta Enza Home firmasına yönlendiriyor. Isparta dekiler ise yapacakları bir şey olmadığını ürünlerin orijinal ambalajında teslim edildiğini belirtiyorlar. Hepsi de birbirine topu atarak bizleri sepetliyorlar

17 Temmuz 2024 09:59

Isparta Enza Home firmasından almış olduğumuz mobilya grubunun bir kısmı defolu bir kısmı depoda rutubetli ortamda çürütülmüş ve bazıları da üretim hatası sonucu kullanılmaz halde. Isparta firma sahibi ibrahim avcı ürünleri evimize taşıyamayacağını, kendimizin asansör tutarak taşıma yaptıracağımızı nazik olmayan bir ifade ile söyledi. Firma tarafından mobilyalarımız evimize teslim edilmedi. Kendimiz asansör tuttuk çıkardık. Sonrasında gelen ürünlerin hepsi arızalı. Müşteri ilişkileri bizleri araması neticesinde Isparta firması ile iletişime geçip kendileri ile görüşmemizi söylediler. Isparta Enza Home ise ücreti karşılığında tamirat yapacaklarını söyledi. Koltuk takımı su almış çürümüş. Eve küf kokusundan girilmiyor. Şifonyer sunta kırık. Baza başlık yırtık. Masa takımı ayakları ve ek yeri hatalı üretimden dolayı kavuşmuyor. Sandalyeler ayakları yere tam basmıyor. Sallandığı için oturulmuyor. Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor

17 Temmuz 2024 09:44

Isparta Enza Home firması tarafından aileme ve tarafıma yaşattığı travmayı daha önce defalarca ilettim. Gerek firma gerek müşteri ilişkileri yaşadığımız mağduriyet ile ilgili hiçbir çözüm buladı. Tam aksine sıkıntılarımız daha da arttı. Bu firmadan ilk defa ürün aldım almaz olsaydım. Dünyalar kadar pişmanım. En sonunda çöpe atmayı düşünüyorum.

17 Temmuz 2024 09:36

Isparta Enza Home markasından almış olduğumuz ürünleri hepside ya defolu ya kullanılmış olduğunu için renk atmış ya da depoda rutubetli olduğu için çürümüş. Mağaza sahibi ibrahim avcı malzemeleri evimize teslim etmedi. Kendimizin asansör tutarak taşıma işlemini yaptırmamız gerektiğini söyledi. Bunu yaptıktan sonra evimize gelen malzemelerden tam bir hayal kırıklığı yaşadık. Eve 1.5 ay önce taşındık psikolojimiz bozuldu. Hem aşırı küf kokusu var hem de ürünler hatalı defolu yıpranmış vaziyette. Isparta mağazası müşteri ilişkilerini aramamızı onlar da ürünü aldığımız mağazayı aramamızı söyleyip bizi oyalıyorlar.

04 Temmuz 2024 08:08 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

17 Temmuz 2024 10:26

Tarafımıza hiçbir çözüm sunmadınız. Mağduriyetimizi bir kat daha artırdınız.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 03:04
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Isparta (Avcılar Dekorasyon)

01 Aralık 2023 14:11
Enza Home Isparta (Avcılar Dekorasyon)
Seydullah sonucu yetersiz buldu

Seydullah