İsmail sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 12:23

Enza Home 'dan alınan Swan Üçlü koltuğun çözülemeyen servis sürecini yazışmaları ekleyerek özetleyeceğim.

Ayıplı Ürün Şikayeti 1. Mail
Merhaba

MASKO Enza Mağazasından (Fatura ismi : Merkez İnşaat Mobilya San. Tic. Ltd. Şti.) almış olduğumuz Swan üçlü koltuğun ses yapması sebebiyle satın aldığım mağazaya durumu ilettim. Ürünün satışından 15 günü geçtiği için genel merkeze yönlendirdiler. Genel merkez tarafımıza ekspertiz yönlendirdi. Koltuğun bağlantılarının yanlış olduğunu söyleyip servis talebi açtırdılar. Koltuk bizden alındı 10 gün sonra geri getirildi. Sorun giderilmediği gibi ürün yırtık bir halde bize teslim edildi. Bununla ilgili tutanak tutturduk ve genel merkez ile tekrar iletişime geçtik. Yaklaşık iki aydır koltuğun değiştirilmesi veya onarılması için sizlerle irtibat kuruyoruz. Son olarak üç gündür genel merkezin servis ekibini bekliyoruz fakat gelen yok. Ürün ayıplı bir şekilde satılmış olup bu ürünün değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi durumda hukuki yollara başvurmak durumda olacağım.
Ürünün resimlerini ekte görebilirsiniz.

Ayıplı Ürün Şikayeti 2. Mail

Merhaba
İkinci kez gönderilen eksper yırtık ve hatası çözülmemiş olan ses yapan koltuğun durumunu inceledikten sonra koltuğun onarılmasına karar vermiş. Bizim talebimiz bu yönde değildir. Bize satılan ürün fabrika üretiminde hatalıdır. Fabrikanın doğru üretemediği ürünü teknik servis personelinin düzelteceğini mi düşünüyorsunuz. İki buçuk aydır süreç bu şekilde devam ediyor. Çözüm üzerine değil çözümsüzlük adına bir teknik destek anlayışıyla karşı karşıyayız. Her servis sürecinde koltuk gidip geliyor ve her seferinde bir önceki halini arar oluyoruz. Sizler sıfır bir ürün aldığınızda bu kadar uzun bir zaman diliminde çözüme kavuşturulamamış bu durumu nasıl karşılardınız. Şu an yaşadığımız sinir harbini tek kelime ile özetlemem gerekirse koltuğu sokağa çıkartıp üzerine benzin döküp yakmak istiyorum. Bu maili okuyan kişi ve kişiler yaşadığımız bu durumu empati ile değerlendirmesini rica ediyorum. Koltuğun yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum.
Lütfen fotoğrafları inceleyin.

Ayıplı Ürün Şikayeti 3. Mail
Merhaba
Bugün çağrı merkezinizden gelen telefon ile koltuğunun yenisiyle değişimi talebimi dile getirdim. Değişim isteğimin yerine getirilemeyeceği bakım onarım sürecinin durdurulacağını söylediler. Ayıplı satılan koltuğun bakım süreçleri ile...

02 Aralık 2024 13:31

Enza Home çözüm merkezi tarafından arandım benimle iletişime geçildi fakat sonrasında yine derin bir sessizlik (kısır döngü). Bu ürün ayıplı bir ürün hala neyin araştırması ve kritiği yapılıyor. Yeniden özetliyorum ; Enza Home'dan aldığımız Swan 3'lü koltuğun ses gelmesi nedeniyle Enza yetkilileri ile temasa geçilip onarıma gitmişti. Malumunuz arızası giderilmediği gibi yırtık bir şekilde bize geri gönderildi. Koltuk için tekrar tekrar arayıp iletişim kurma teşebbüslerimiz oldu. Değişim talep etmemize rağmen ısrarla onarım yapılabileceklerini bildirdiler. Biz de kendilerine onarım ile bile arızanın giderilmediğini sürecin çok uzadığını ve çok yıpratıldığımızı yineledik. Satılan ayıplı ürünün ivedilikle yenisiyle değiştirilmesini talep ediyoruz ve hakkımız olanı istiyoruz.

27 Kasım 2024 16:17 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

02 Aralık 2024 12:54

Berna sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 17:18
İmam sonucu yetersiz buldu

09 Mart 2024 14:25
Enza Home- Siparişin Faturada Belirtilen Tarihlerde Teslim Edilmemesi
Onur sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 00:38
"Çözüm için teşekkür ederim"
Teslimat Süresinde Yaşanan Sorun Ve İlgisizlik
Nida sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 18:47
Enza Home'dan Aldığım Koltuk Takımında Kumaş Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
10 Eylül 2024 16:03