Enpara.com Şirketim Ek Para Limit Problemi

Durmuş
25 Eylül 2024 15:44

Enpara.com Şirketim ve Bireysel müşterisiyim. Ödeme performansım ve bankacılık sicilim çok iyi durumdadır. Bilinçli bir müşteri olarak düzenli olarak gelir gider ve ödeme durumlarımı takip eder planlamalarımı yaparım.
Geçtiğimiz haftalarda Enpara.com Şirketim müşterisi oldum. Şirket hesabıma Enpara.com Şirketim uygulaması üzerinden 50.000 TL ek para teklifi yapıldı ve teklifi kabul edip limit tanımlaması yapıldı ancak ek para kullanılabilir limit 16250 TL olarak görünmektedir. Tüm ödeme performansım ve KKB puanım üst seviyededir. Ancak Şirketim kısmı ek para limitinde bir sorun bulunmaktadır. Diğer grup limitlerimi ve ek para limitimi hiç kullanmadığım halde Şirketim ek para limitinde 50.000 Limit olmasına rağmen 16.250 kullanılabilir limit görünmesi bankanıza olan güveni zedelemektedir. Verdiğiniz teklife uyuşmayan bu durumun düzeltilip kullanılabilir ek para şirket limitinin toplam limit olan 50.000 TL'ye çekilip düzeltilmesini talep etmekteyim.

25 Eylül 2024 15:51 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

25 Eylül 2024 16:57

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 25/09/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

Cemilcan sonuçtan çok memnun

Cemilcan
25 Nisan 2024 22:09
Kılınç sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artırımı Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Kılınç