Enpara İngilizce Hesap Dökümü

Murat
05 Haziran 2023 16:58

Yaklaşık 7 yıldır Enpara kullanıyorum. Tüm birikimimi de burada tutuyorum. Vize işlemleri için konsolosluk İngilizce dilinde son 6 aya ait hesap dökümü talep etti. Enpara müşteri hizmetlerini aradım, müşteri temsilcisi İngilizce hesap özeti verebildiklerini söyledi ve ben de talep oluşturdum. Ertesi gün başka bir müşteri temsilcisi arayıp İngilizce veremediklerini sadece Türkçe verebildiklerini söyledi. Enpara uygulamasında da dil seçeneği bulunmuyor. Bu devirde böyle bir geri kalmışlık beni şaşırttı açıkçası. Sorunuma çözüm bulunmadığı takdirde Enpara hesaplarımı kapatma kararı aldım.

05 Haziran 2023 17:03 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

05 Haziran 2023 17:23

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 05/06/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Murat
06 Haziran 2023 13:56

Çözüm Merkezi çalışanlarınızın yetersizliğinden mi ya da acemiliğinden mi bilmiyorum, sürekli yanlış bilgi veriyorlar. Daha önce başka konularda da yanlış bilgilendirildiğim oldu. Sonuçta görüşmelerimiz kayıt altına alınıyor. 1 Haziran 2023 tarihi saat 15:12 - 15:21 arası Çözüm Merkezi çalışanınız ile yapmış olduğum konuşmayı dinleyin. Kendisi İngilizce dilinde döküm gönderilebileceğini söyledi. Sonrasında arayan kişi ise sadece Türkçe gönderilebildiğini söyledi. Bu tutarsızlığınız mağduriyet oluşturuyor.

Ayhan sonuçtan memnun değil

Enpara'nın Yetersiz İngilizce Desteği Akademik Kariyerimi Tehlikeye Atıyor

Ayhan
03 Nisan 16:41
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Ingilizce Hesap Özeti

Burcu
23 Nisan 2024 12:43
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
21 Mayıs 2024 14:31

Enpara İngilizce Hesap Dökümü Vermiyor.

29 Haziran 2024 10:20
Enpara İngilizce Hesap Dökümü Vermiyor.
Enpara Kategorileri