Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Havuzda Kalan Param

10 Haziran 2024 17:19

08.06.2024 tarihinde Ziraat hesabımdan Enpara müşterisi olan F***** T**** adına 30.000 TL FAST işlemi gerçekleştirdim. Bu para karşı tarafa ulaşmamış ve muhtemelen Enpara'nın havuzunda bulunuyor. Defalarca geri iade talebi oluşturmama rağmen sonuç alamadım.

13 Haziran 2024 11:24

06.08 tarihinde Ziraat hesabımdan Furkan turan isimli en paralı müşterinize yapmış olduğum 30000 TL lik transfer işlemi gerçekleştirdim para kişinin hesabına geçmedi geri iade talebi oluşturdum ama dönüş alamadım neredeyse 1 hafta oldu paranın en paranın havuzunda olduğunu biliyorum ama hiçbir dönüş sağlanmıyor gereğinin yapılmasını istiyorum artık

Ek
12 Haziran 2024 17:21

Yaklaşık 4 gündür Ziraat hesabımdan Furkan turan isimli en paralı müşterinize yapmış olduğum 30.000 TL lik transfer işlemi kişiye ulaşmamış defalarca geri iade talebi oluşturmama rağmen geri dönüş alamadım gönderdiğim kişinin iade onayı vermesine rağmen bir gelişme göremedim gereğinin yapılmasını istiyorum

Ek
12 Haziran 2024 17:13

Yaklaşık 4 gündür Ziraat hesabımdan Furkan turan isimli en paralı müşterinize 30.000 TL fast işlemi gerçekleştirdim para kişinin hesabına geçmedi geri iade talebi oluşturdum Furkan turanın onay vermesine rağmen paramı geri alamadım para en paranın havuzunda olmasına rağmen hiçbir geri dönüş sağlanmadı bir insan bu kadar mağdur edilemez gereğinin yapılmasını istiyorum

11 Haziran 2024 16:54

Ziraat hesabımdan Furkan turan adlı müşterinize yapmış olduğum 30000 TL kişiye ulaşmayıp en paranın havuzunda bulunuyor defalarca iade talebi oluşturdum ama Enpara çağrı merkezi kişiden onay alamadıklarını söylüyor kişi onayı vermiş olmasına rağmen ben paranın havuzda olduğuna eminim ve en paranın parama el koyduğu kanaatindeyim yetkililerin yardımcı olmasını istiyorum

10 Haziran 2024 17:23 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

11 Haziran 2024 12:02

Halen bir geri dönüş almadım para havuzda ve kimse bana ilgilenmiyor

11 Haziran 2024 16:30

Parayı gönderdiğim kişinin geri iade talebine onay vermiş olmasına rağmen halen Enpara çağrı merkezi kişiye ulaşılmadığını ve cevap almak için beklemem gerektiğini söylüyor ve ben paramın Enpara havuzunda olduğuna eminim bankamın iade talebi oluşturmasına rağmen geri iade edilmiyor

Melek
16 Haziran 2024 15:02